13/11: Veniu a fer voluntariat ambiental als jardins de Torre Jussana!

 2021-11-10

El proper dissabte 13 de novembre, a partir de les 11 h, els jardins de Torre Jussana acolliran una nova jornada de voluntariat ambiental per a totes les edats, organitzada per la Xarxa per la Conservació de la Natura, SEO-Birdlife i DEPANA en el marc del projecte “Voluntariat per la Biodiversitat Urbana”, del Pla Clima de l’Ajuntament de Barcelona.

Si viviu al barri de la Clota, o al Districte d'Horta-Guinardó, veniu a implicar-vos activament en la millora de la biodiversitat del vostre entorn. Si no també podeu venir a millorar la biodiversitat d'un espai natural urbà com el nostre i a aprendre sobre el patrimoni biològic dels jardins de Torre Jussana! En aquesta ocasió veurem la varietat d’espècies vegetals mediterrànies, com el marfull, l'arboç o les plantes aromàtiques que atrauen papallones.

Activitat per a totes les edats. Més info i inscripcions

D'altra banda, el dimecres 24 de novembre, a les 18 h, acollirem la xerrada "La biodiversitat urbana a Barcelona", organitzada per les mateixes entitats i el dissabte 18 de desembre, a les 10, una altra jornada de voluntariat ambiental. Per a totes les activitats cal inscripció prèvia en aquest enllaç

Skip to content