10 noves publicacions al Fons Documental Associatiu de Torre Jussana

 2016-02-24

El Fons Documental Associatiu de Torre Jussana  compta amb 10 nous títols en el seu catàleg. Amb aquestes novetats, ja són més de 800 les publicacions que conformen aquesta biblioteca especialitzada en associacionisme, voluntariat i qüestions relacionades,situada a la planta baixa de l’equipament i que posem a disposició de tota la ciutadania.

Què és el Fons Documental Associatiu? Com funciona?  Quins són els nous títols que hi hem incorporat recentment? us ho expliquem!

 

Què és el Fons Documental Associatiu i com funciona?

El Fons Documental Associatiu és una iniciativa de Torre Jussana, amb el suport del Servei de Documentació i Accés al Coneixement de l'Ajuntament de Barcelona. Es tracta d’una biblioteca especialitzada en associacionisme, voluntariat, participació, tercer sector, polítiques públiques sobre participació ciutadana i d’altres temàtiques relacionades, com els comportaments i les actituds socials. Està situada a la planta baixa de Torre Jussana i la seva consulta i préstec gratuït estan a disposició de tota la ciutadania.

Com dèiem, el fons ja compta amb més de 800 publicacions, oferint una exhaustiva bibliografia que complementa la formació i els assessoraments que es realitzen des del centre.

Les publicacions es poden consultar en el mateix espai destinat al Fons Documental o es poden sol·licitar en préstec adreçant-se personalment a Torre Jussana en l’horari d’obertura de l’equipament.

Més informació sobre el Fons Documental de Torre Jussana i accés a la consulta del catàleg

 

Darreres novetats incorporades al fons

  • Garcés, M. Un mundo común. Barcelona. Ed. Bellaterra. (2013)
  • Mayor Zaragoza, F. Delito de silencio. Ha llegado el momento. Es tiempo de acción. Barcelona. Ed. Comanegra (2011)
  • Tufte, T. Comunicación para el cambio social. La participación y el empoderamiento como base para el desarrollo mundial. Barcelona. Ed. Icaria (2015)
  • Harvey, D. Urbanismo y desigualdad social. Madrid. Ed. siglo XXl . (1977)
  • Acebal, M.A. Barris, veïns i democràcia. El moviment ciutadà i la reconstrucció de Barcelona (1968-1986). Barcelona. Ed. L’avenç. (2015)
  • Cebranos, F. & Medina, J.A. Grupos inteligentes. Teoría y práctica del Trabajo en equipo.  Madrid. Ed. Popular. (2014)
  • Delgado, M. El espacio público como ideología. Madrid. Ed. Catarata. (2011)
  • Garcia, Mª D. & Ortiz, A. & Prats, M. Espacios públicos, género y diversidad. Geografías para unes ciudades inclusivas. Barcelona. Ed. Icària. (2014)
  • Harvey, D. Ciudades rebeldes. Del derecho de la ciudad a la revolución urbana. Madrid. Ed.Akal. (2013)
  • Izquierdo, D. Curioses històries de Barcelona. Barcelona. Ed. Librería Universitaria. (2014)

Esperem que aquestes novetats us interessin! Us animem a consultar el catàleg del Fons Documental Associatiu de Torre Jussana!

Skip to content