1 i 2 de març: Jornades Internacionals d’Acció Comunitària

 2018-02-21

Els propers dies 1 i 2 de març se celebraran les Jornades Internacionals d’Acció Comunitària, al recinte modernista de l’Hospital de Sant Pau.

Aquestes jornades, organitzades conjuntament pel Servei d’Acció Comunitària de l’Ajuntament de Barcelona i l’Escola de l’IGOP, tenen per objectiu conèixer polítiques públiques d’acció comunitària d’altres indrets d’arreu del món.

El dijous 1 de març es realitzaran diverses taules rodones i xerrades a l’entorn de l’acció comunitària i la seva relació amb la cultura i la comunitat, així com sobre el rol de les organitzacions comunitàries. Hi participaran representants de països com el Brasil, Gran Bretanya o els Estats Units.

El divendres 2 de març les jornades comptaran amb la presència de càrrecs polítics de l’Ajuntament de Barcelona com Gala Pin, Regidora de Participació, i Fernando Pindado, Comissionat de Democràcia Activa i Participació. El programa se centrarà en el debat polític al voltant de l’acció comunitària i es posaran a debat les polítiques públiques locals des d’una perspectiva comunitària.

Consulteu el programa complet

La inscripció a les jornades ja s’ha tancat però també podreu seguir-les en directe per streaming a través de la pàgina de les jornades.  

Ves al contingut