TORRE JUSSANA :: Centre de serveis a les associacions

GESTIONAT PER: CAB
GESTIONAT PER:
CAB
Estigues al dia

Informació per al bon funcionament associatiu

Compartim un parell de recursos que vam elaborar per a un assessorament sobre la venda de mascaretes que estan realitzant els col·lectius de cosidores del Besós i del Maresme. Útil per a totes les entitats que us plantegeu vendre o prestar serveis! 

Llegir més

Hem preparat un especial web amb respostes a les preguntes més freqüents i responem les vostres consultes i dubtes (tjussana@bcn.cat, 93 256 41 18). Recordeu que teniu fins el 27/1! Per evitar possibles problemes de darrera hora, us recomanem no esperar al darrer moment!

Llegir més

Fins el 15/3 les entitats podeu proposar aquelles persones que, per la seva trajectòria personal i professional i pel seu coneixement de la ciutat, considereu adients per exercir de Síndic/a de Greuges de Barcelona.

Llegir més

Fins el 20 de gener podeu contractar un domini .barcelona amb un descompte de 4 euros. Amb aquest domini vinculareu la vostra entitat a la ciutat i contribuireu a reduir l’escletxa digital als barris més vulnerables. 

Llegir més

Es pròrroga de la possibilitat de realitzar les reunions dels òrgans de govern de les entitats per mitjans telemàtics fins al 31 de desembre del 2021.

Llegir més

Ja podeu descarregar les bases, la convocatòria i el model 2 per anar preparant la descripció dels projectes. Un any més TJ serà el vostre centre de referència per resoldre dubtes i hem preparat un especial web amb respostes a les preguntes més ...

Llegir més

CERCADOR
Contacta amb TJ

ADREÇA
Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 30
08035 Barcelona

IMPORTANT
A causa de la COVID-19, per a informació, consultes o sol·licituds d'assessorament cal contactar per telèfon o correu electrònic

HORARI D'ATENCIÓ AL PÚBLIC
De dll a dj de 10 a 18 h.
Dv de 10 a 15 h.

TJ et recorda
Segueix-nos!
Twitter