08.01.2024

S’INICIA EL PERÍODE DE SOL·LICITUDS DE SUBVENCIONS DE LA CONVOCATÒRIA GENERAL DE L’AJUNTAMENT DE BCN!

Avui, 8 de gener, comença el període de sol·licituds de subvencions de la convocatòria general de l’Ajuntament de Barcelona 2024. Teniu temps fins al dijous 25 de gener a les 23:59 h per a presentar els vostres projectes!

El FGEC, aspecte clau!

Com ja sabeu, recentment s’ha posat en marxa una nova versió més àgil i funcional del Fitxer General d’Entitats Ciutadanes de l’Ajuntament de Barcelona (FGEC). 

Tenir actualitzada la documentació identificativa de l’entitat (NIF, estatuts, junta actual…) al FGEC us ajudarà a agilitzar el procés d’atorgament de les subvencions que heu sol·licitat. D’aquesta manera, evitareu els requeriments necessaris per aportar aquesta documentació i que es demori el procés. Si us cal fer alguna modificació d’aquesta documentació, podeu tramitar-la a través del següent enllaç, seguint el pas a pas que s’explica en aquest vídeo

I si no esteu inscrits al Fitxer i és la primera vegada que us presenteu a les subvencions generals de l’Ajuntament de Barcelona, us recomanem que en feu la inscripció a través del següent enllaç. A més, s’ha incorporat un punt a la convocatòria (punt 7.3) que afegeix la possibilitat de presentar la documentació que us requereixen a través del tràmit d’inscripció i modificació al FGEC.

En què us podem ajudar des de Torre Jussana?

Un any més, posem a la vostra disposició un especial web a tjussana.cat/subvencionsbcn amb:

  • Pas a pas sobre el procés de sol·licitud
  • Informació sobre els àmbits i programes
  • Aplicació dels criteris transversals 
  • Respostes a les preguntes més freqüents sobre la convocatòria
  • Llistat de les sessions informatives
  • Especial sobre com obtenir el certificat digital

I, com cada any, si teniu dubtes sobre les subvencions municipals, només cal que ens truqueu (93 256 41 18) o ens envieu la vostra consulta a través daquest formulari (indicant com a temàtica “SubvencionsBCN – Convocatòria general) i us donarem resposta.

Som el vostre centre d’atenció i consulta per ajudar-vos a resoldre’ls!


Voleu estar al dia de totes les novetats del sector? Seguiu-nos a les nostres xarxes socials (FacebookTwitter i Instagram), subscriviu-vos al butlletí electrònic TJExpress o estigueu atentes a la nostra web.