19.10.2023

#SUBVENCIONSBCN 2023: Feina feta no té destorb

Som a la recta final de l’any i molts projectes associatius subvencionats per la Convocatòria General de l’Ajuntament de Barcelona ja han finalitzat o estan en la seva darrera etapa. És, per tant, moment de deixar-ho tot ben lligat i encarar la seva justificació abans que ens agafi el tren i s’obri una nova convocatòria general.

RECORDEU!

La justificació s’ha de presentar en un termini màxim de 2 mesos des de la finalització del projecte subvencionat (data indicada en la sol·licitud o en el document de reformulació/modificació). Per exemple, si en la sol·licitud vau indicar que la data de finalització del projecte és el 31 de desembre de 2023 teniu com a màxim fins al 29 de febrer de 2024 per a presentar la justificació del projecte.

Tingueu en compte que només es pot presentar de forma telemàtica a través d’aquest enllaç. Però no us preocupeu, aquí trobareu tota la documentació que necessiteu perquè res us agafi d’improvís.

INFORMACIÓ I RECURSOS

Des de Torre Jussana volem facilitar a les entitats sense afany de lucre la realització d’aquest tràmit, amb informació i recursos que us permetran encarar el procés de justificació de la manera més sostenible, efectiva i senzilla possible. Us recomanem consultar el nostre especial web sobre SubvencionsBCN.

QUÈ HI TROBAREU?

  1. Pas a pas: Quina documentació és obligatòria i com hem de preparar-la? Com ho podem fer de forma telemàtica? Quins requeriments ens poden fer i com donar-hi resposta? Feu clic en aquest enllaç i trobareu les respostes que esteu buscant.
      
  2. Preguntes Freqüents: Quins aspectes i novetats hem de tenir en compte per la justificació del 2023? En quins casos és obligatori presentar una auditoria? Quin import cal justificar? Hem de presentar totes les factures de les despeses del projecte? A aquestes, i d’altres qüestions, us donem resposta en aquest apartat.

NECESSITEU MÉS AJUDA?

Cap problema. Només cal que ens truqueu (93 256 41 18) o ens envieu la vostra consulta a través d’aquest formulari  (indicant com a temàtica “Subvencions Ajuntament de Barcelona”) i us donarem resposta. Som el vostre centre d’atenció i consulta per ajudar-vos a resoldre’ls!


Voleu estar al dia de totes les novetats del sector? Seguiu-nos a les nostres xarxes socials (FacebookTwitter i Instagram), subscriviu-vos al butlletí electrònic TJExpress o estigueu atentes a la nostra web.