24.07.2023

#SUBVENCIONSBCN 2023: PUBLICADA LA RESOLUCIÓ DEFINITIVA. CONSULTEU-LA!

S’ha publicat al BOPB, amb data 24 de juliol, la Resolució d’atorgament i denegació definitiva de la convocatòria ordinària per a la concessió de subvencions per a dur a terme projectes, activitats i serveis de districte i de ciutat per a l’any 2023.

En aquest document hi apareixen tots els projectes presentats a la convocatòria amb la següent informació:

  • Resposta a les al·legacions presentades (annex 1). S’hi detalla si l’al·legació ha estat estimada o desestimada i quin és el motiu d’aquesta resposta. 
  • Sol·licituds de subvencions a atorgar definitivament (annex 2).
  • Sol·licituds de subvencions a denegar definitivament, per motius tècnics o administratius (annex 3 i 4).

A continuació, resumim els aspectes clau que heu de tenir en compte. També podeu fer clic aquí per consultar la resolució:

ASPECTES CLAU

Un cop publicada la resolució definitiva, s’inicia un termini de 10 dies hàbils per tal de presentar les esmenes de documentació que hi figurin en el document (annex 2). Aquestes, corresponen a projectes que, en la resolució provisional, van ser denegats i que en la resolució definitiva han estat aprovats. Consulteu aquí com aconseguir i presentar la documentació. 

També, hi ha l’opció de reformular aquells projectes que hagin tingut una modificació en l’import atorgat respecte a l’aprovat en la resolució provisional. En aquest cas, s’obre un termini de 20 dies hàbils per a presentar la reformulació corresponent, és a dir, fins al 22 d’agost. Per a conèixer en detall els requisits, quin document hem d’utilitzar o altres aspectes, podeu consultar aquest pas a pas.

EN QUÈ US PODEM AJUDAR DES DE TORRE JUSSANA?

Us animem a consultar l’Especial TJ subvencions on podreu trobar informació sobre: 

També ja teniu disponibles diferents recursos sobre la modificació i la justificació del projecte.

Si teniu qualsevol dubte, només cal que ens truqueu (932 564 118) o ens feu arribar un correu electrònic a tjussana@bcn.cat (indiqueu a l’assumpte “Subvencions”). Us en donarem resposta el més aviat possible.


    Voleu estar al dia de totes les novetats del sector? Seguiu-nos a les nostres xarxes socials (FacebookTwitter i Instagram), subscriviu-vos al butlletí electrònic TJExpress o estigueu atentes a la nostra web.