04.12.2023

SUBVENCIONSBCN 2024: SESSIONS INFORMATIVES SOBRE ELS CRITERIS TRANSVERSALS

Com podeu incorporar els criteris de valoració transversals als projectes que presenteu a les Subvencions BCN 2024?

Ben aviat es publicarà la Convocatòria General de Subvencions de l’Ajuntament de Barcelona del 2024 i en aquesta es detallaran els diversos àmbits i programes, el termini de sol·licitud, els criteris de valoració, entre d’altres aspectes. Però, tenint en compte les bases reguladores que guien la Convocatòria, es detallen els següents criteris de valoració transversals:

  • Perspectiva de gènere
  • Perspectiva ecosocial, ambientalització i consum responsable
  • Perspectiva intercultural

Cada criteri té una puntuació assignada força destacada (0,4 punts) i, per tant, serà molt important conèixer quins són i com els podem incorporar al projecte que presentem a les subvencions municipals. 

Sessions informatives en línia

Per a saber en profunditat com incorporar aquests criteris al projecte i poder resoldre els vostres dubtes sobre el tema, us animem a participar en alguna de les següents sessions en línia:

En aquestes sessions, els diversos departaments de l’Ajuntament explicaran cada una de les perspectives i quins aspectes clau heu de tenir en compte de cara als projectes que presenteu. També, es compartiran alguns exemples de bones pràctiques per tenir-les com a referència.

Som el vostre punt d’informació i consultes

Un any més, des de TJ volem facilitar a les entitats la realització del tràmit amb informació i recursos que us permetin fer el procés de la manera més sostenible, efectiva i senzilla possible.  Molt aviat trobareu tots aquests recursos sobre la sol·licitud i les accions que es duguin a terme adreçades a les associacions a l’especial web sobre la convocatòria.

Si tot i així teniu dubtes, només cal que ens truqueu (93 256 41 18) o ens envieu la vostra consulta a través daquest formulari (indicant com a temàtica “SubvencionsBCN – Convocatòria general) i us donarem resposta.

Som el vostre centre d’atenció i consulta per ajudar-vos a resoldre’ls!


Voleu estar al dia de totes les novetats del sector? Seguiu-nos a les nostres xarxes socials (FacebookTwitter i Instagram), subscriviu-vos al butlletí electrònic TJExpress o estigueu atentes a la nostra web.