Inici » TORRE JUSSANA » PROJECTES » ASSOCIAT

Informació

Associa’t

L’Associa’t és un projecte impulsat per la Direcció de Serveis d’Acció Comunitària de l’Ajuntament de Barcelona, en coordinació amb Torre Jussana, que té per objectius difondre, promocionar i reconèixer el paper rellevant que té l’associacionisme en la construcció d’una societat més justa, diversa, participativa i democràtica.

Aquest projecte s’articula en dos grans eixos: el Quèdequè, l’agenda web de les associacions i col·lectius sense ànim de lucre de la Barcelona, encarregada de difondre i donar visibilitat a les activitats que realitzen les entitats de la ciutat durant tot l’any; i la Festa de l’Associa’t, un esdeveniment de caràcter únic i concentrat, on les organitzacions de la ciutat mostren les seves activitats i la seva tasca diària en un dels moments més àlgids i emblemàtics de la ciutat, La Mercè.

La Festa de l’Associa’t és hereva de la Mostra d’Entitats que, durant més de 20 edicions, es va organitzar a Plaça Catalunya i que, posteriorment, es va convertir en la Festa de l’Associa’t. Amb quin objectiu? Exhibir la fortalesa, diversitat i vitalitat de les entitats que desenvolupaven activitats amb un caràcter lúdic i festiu.

La Festa de l’Associa’t s’inicia l’any 2017 com a evolució de l’antiga Mostra d’Associacions de Barcelona que es realitzava a la Plaça Catalunya durant les Festes de la Mercè.

El Quèdequè és l’agenda web del teixit associatiu de la ciutat. Neix el 2022 amb la voluntat de visibilitzar les entitats més enllà dels tres dies de la Festa de l’Associa’t.

ET RECORDEM

OBERTA LA INSCRIPCIÓ A LA NOVA #TJFORMACIÓ DE PRIMAVERA!

QUÈ, COM, FINS QUAN,... US EXPLIQUEM COM PRESENTAR-VOS A LA CONVOCATÒRIA

3a jornada del Congrés d'Associacion de Barcelona

com realitzar el tràmit de SOL·LICITUD: ON, QUAN, QUI, passos,...

Logotip del Quèdequè, deixeu-vos veure!

QUÈDEQUÈ FA UN ANY! vols saber com ho celebrem?

Skip to content