Inici » TORRE JUSSANA » PROJECTES » ASSOCIAT

Informació

Associa’t

Projecte impulsat per la Direcció de Serveis d’Acció Comunitària de l’Ajuntament de Barcelona, en coordinació amb Torre Jussana, per a donar visibilitat i veu al teixit associatiu de Barcelona.

És un espai de trobada que té com a objectiu ampliar la base social de les entitats, crear sinergies entre les diferents iniciatives impulsades per aquest ecosistema comunitari, empoderar-lo i fer de les seves propostes i de la seva lluita diària el motor de canvi cap a una ciutat més justa, diversa, participativa i democràtica.

El projecte s’articula en dos grans eixos: la Festa de l’Associa’t, un esdeveniment lúdic de festa i ràdio associativa que omplen de vida i activitats la ciutat durant les festes de la Mercè. I el QuèdeQuè, la nova agenda web de les associacions de Barcelona que descobreix les activitats i iniciatives de la ciutat que no et pots perdre.

La Festa de l’Associa’t s’inicia l’any 2017 com a evolució de l’antiga Mostra d’Associacions de Barcelona que es realitzava a la Plaça Catalunya durant les Festes de la Mercè.

El Quèdequè és l’agenda web del teixit associatiu de la ciutat. Neix el 2022 amb la voluntat de visibilitzar les entitats més enllà dels tres dies de la Festa de l’Associa’t.

ET RECORDEM

Arrenca el 3er congrés de les associacions de barcelona!

RECURSOS de les entitats PER A DETECTAR, CONSCIENCIAR I VISIBILITZAR LA VIOLÈNCIA CONTRA LES DONES

Una guia per incorporar la perspectiva intercultural a la comunicació

com tenir el certificat digital al dia, abans de les #SUBVENCIONSBCN!

Ja us heu registrat a l'agenda que mou Barcelona?