06.06.2023

SUBVENCIONSBCN: VÍDEO DE LA SESSIÓ INFORMATIVA SOBRE LA RESOLUCIÓ PROVISIONAL I LA REFORMULACIÓ

El 29 de maig es va publicar la resolució provisional d’atorgament o denegació de la Convocatòria general de subvencions de l’Ajuntament de Barcelona del 2023. I per poder donar resposta a tots els dubtes, des de Torre Jussana vam organitzar una trobada en línia per complementar tota la informació que també trobareu a l’especial web sobre les #SubvencionsBCN.

DE QUÈ VAM PARLAR DURANT AQUESTA SESSIÓ?

En aquesta trobada, es van abordar els aspectes claus i terminis vinculats a la resolució, i es va analitzar en profunditat el procés de la reformulació de les subvencions i la seva importància. En concret:

  • Fases i calendari de les subvencions.
  • Resolució provisional: terminis i procediment del requeriment de documentació, al·legacions, renuncia…
  • La importància de la reformulació: requisits, terminis i documents.
  • La modificació i justificació: característiques i novetats 2023.
  • Exemples i espai de resolució de dubtes sobre el tema.

CALENDARI

Tingueu en compte que un cop publicada la resolució, s’obren els següents terminis:

  • Presentació de la documentació requerida i al·legacions fins el 13 de juny inclòs (10 dies hàbils).
  • Presentació de reformulacions fins el 27 de juny inclòs (20 dies hàbils). S’ha ampliat aquest termini respecte l’any passat.

A continuació, resumim els aspectes claus que heu de tenir en compte.

    DOCUMENTACIÓ A APORTAR

    Una de les opcions que us podeu trobar en la resolució provisional és que se us requereixi aportar documentació (còpia dels estatuts, del NIF, declaració de transparència, esmenes de deutes amb Hisenda…). En aquesta FAQ expliquem com aconseguir-la. 

    Cal que presenteu aquesta documentació durant el termini establert, és a dir, fins el 13 de juny, ja que si no ho feu, se us denegarà la subvenció en la resolució definitiva.

      REFORMULACIÓ

      Si l’import que us han atorgat és inferior al que vau sol·licitar i això afecta a l’execució del projecte, serà important presentar la seva reformulació. En la reformulació, cal mantenir en tot moment els objectius del projecte original i cal adaptar el pressupost del projecte a l’import atorgat.

      El termini per presentar-ho és de 20 dies hàbils, fins al 27 de juny. Per a conèixer en detall els requisits, quin document hem d’utilitzar o altres aspectes, podeu consultar aquest pas a pas.

      Podeu consultar més informació sobre aquests aspectes en aquest enllaç. Un cop finalitzi el termini de 10 dies i es revisi la documentació aportada i les al·legacions presentades, es publicarà al BOPB la resolució definitiva. En aquesta, hi constarà la resposta a les al·legacions i el llistat definitiu de les sol·licituds de subvencions atorgades o denegades.

      PRESENTACIÓ TELEMÀTICA

      Tota aquesta documentació que hem comentat anteriorment (reformulació, al·legacions, documentació a aportar…) cal presentar-la de forma telemàtica a través del tràmit corresponent a la Convocatòria general de subvencions, tot utilitzant el mateix certificat digital amb el que vau fer la sol·licitud. 

      Consulteu el pas a pas sobre com fer-ho: Com annexem documentació?

      EN QUÈ US PODEM AJUDAR DES DE TJ?

      Us animem a consultar l’Especial TJ subvencions on podreu trobar informació sobre: 

      NECESSITEU MÉS AJUDA?

      Només cal que ens truqueu (93 256 41 18) o ens feu arribar un correu electrònic a tjussana@bcn.cat (indiqueu a l’assumpte “Subvencions”) o a través d’aquest formulari de consulta. Us en donarem resposta el més aviat possible.

      Som el vostre centre d’atenció i consulta per ajudar-vos a resoldre els vostres dubtes!


      Voleu estar al dia de totes les novetats del sector? Seguiu-nos a les nostres xarxes socials (FacebookTwitter i Instagram), subscriviu-vos al butlletí electrònic TJExpress o estigueu atentes a la nostra web.