07.02.2023

JUSTIFICACIÓ DE LES #SUBVENCIONSBCN 2022: INFORMACIÓ I RECURSOS

Un dels moments clau en el cicle d’una subvenció és la justificació del projecte desenvolupat. És un tràmit que només es pot realitzar telemàticament, i s’ha de formalitzar a través d’aquest enllaç.

RECORDEU!

En el cas de la Convocatòria general de subvencions per a projectes, activitats i serveis de districte i de ciutat de l’Ajuntament de Barcelona, s’estableix que la justificació s’ha de presentar en un termini màxim de 2 mesos des de la finalització del projecte subvencionat (data indicada en la sol·licitud o en el document de reformulació/modificació).

SESSIÓ INFORMATIVA EN LÍNIA

Per a conèixer en profunditat el procés de la justificació de les subvencions i poder resoldre els vostres dubtes, vam organitzar una sessió informativa en línia que podeu tornar a veure fent clic a l’enllaç del botó.

DE QUÈ VAM PARLAR?

  • El procés de justificació: aspectes claus.
  • Preparem la documentació necessària.
  • Tramitem la justificació de forma telemàtica.
  • Errors freqüents: evitem-los! 
  • Espai de resolució de dubtes sobre el tema.

MÉS INFORMACIÓ I RECURSOS

Un any més, des de Torre Jussana volem facilitar a les entitats sense afany de lucre la realització d’aquest tràmit, amb informació i recursos que us permetran encarar el procés de justificació de la manera més sostenible, efectiva i senzilla possible. Us recomanem consultar el nostre especial web sobre Subvencions:

QUÈ HI TROBAREU?

  1. Pas a pas: Voleu saber quina documentació necessiteu preparar? En quin format s’ha de descarregar i com presentar-ho de forma telemàtica? Un cop entregada, com hem de procedir si l’òrgan gestor, després de fer la revisió administrativa i tècnica, ens envia un requeriment d’esmena? Feu clic en aquest enllaç i trobareu les respostes que esteu buscant.
      
  2. Preguntes Freqüents: Quins aspectes i novetats hem de tenir en compte per la justificació del 2022? En quins casos és obligatori presentar una auditoria? Quin import cal justificar? A aquestes, i d’altres qüestions, us donem resposta en aquest apartat.

NECESSITEU MÉS AJUDA?

Cap problema. Només cal que ens truqueu (93 256 41 18) o ens feu arribar un correu electrònic a tjussana@bcn.cat (indiqueu a l’assumpte “Subvencions”) i us donarem resposta.

Som el vostre centre d’atenció i consulta per ajudar-vos a resoldre’ls!


Voleu estar al dia de totes les novetats del sector? Seguiu-nos a les nostres xarxes socials (FacebookTwitter i Instagram), subscriviu-vos al butlletí electrònic TJExpress o estigueu atentes a la nostra web.