Ajuts per a projectes per la promoció i la millora del benestar emocional i la salut mental en el sistema universitari i de recerca de Catalunya

Generalitat de Catalunya. Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR)

Fins el 27/11/2023

Concedir ajuts per a projectes per a la promoció i la millora del benestar emocional i la salut mental en el sistema universitari i de recerca de Catalunya.

Línies de treball

Les línies prioritàries d’actuació dels projectes, sense excloure d’altres, són les següents:

  • Projectes orientats a la promoció, formació i sensibilització del benestar emocional i la salut mental dins l’entorn universitari i de recerca.
  • Projectes per a la detecció, l’acompanyament i el suport a persones en situacions de malestar emocional i trastorns o malalties mentals dins l’entorn universitari i de recerca.
  • Projectes d’orientació i abordatge de situacions de malestar emocional i trastorns o malalties mentals que afecten persones que formen part de la comunitat universitària i de recerca.

Es prioritzaran els projectes interuniversitaris i els de col·laboració amb grups i entitats de dins i fora del sistema català d’Universitats i Recerca, sempre que tinguin com a públic destinatari el conjunt del sistema universitari i de recerca (alumnat, PDI, PAS i membres de grups i centres de recerca).

Skip to content