TORRE JUSSANA :: Centre de serveis a les associacions

GESTIONAT PER: CAB
GESTIONAT PER:
CAB
Especial Nou Reglament Europeu de Protecció de Dades (RGPD)

El passar mes d’abril feia dos anys de l’aprovació del Reglament (UE) 2016/679 relatiu al tractament de les dades personals de les persones físiques i a la lliure circulació d'aquestes dades. Aquest reglament deroga la directiva anterior i des del divendres 25 de maig del 2018 ja és aplicable.

En tant que persones jurídiques que gestionen bases de dades personals, les associacions també estan obligades a complir aquesta nova normativa. La nova regulació comporta canvis significatius i noves obligacions pel que fa a la protecció de dades de caràcter personal.

En aquest especial recopilem recursos i propostes per ajudar a les entitats a adaptar-se a la nova normativa.

Si sou membres d'alguna federació o coordinadora associativa, consulteu si ofereix algun recurs o servei per ajduar-vos a implementar la nova normativa de protecció de dades a la vostra entitat.

Si sou una federació i oferiu algun recurs o servei a les vostres entitats federades sobre la nova normativa de protecció de dades, feu-nos-ho saber i ho publicarem en aquest especial. (tjussana@bcn.cat)

  • Barcelona Activa: “L'impacte legal i organitzatiu del nou Reglament Europeu de Protecció de Dades (RGPD)” 6 de juny de 18.30 a 20h. Auditori MediaTic (C/Roc Boronat, 117). Inscripcions.

  • Barcelona Activa: “Legislació aplicable a les TIC i a l’activitat a Internet” 12 i 14 de juny, de 16 a 19 h, al MediaTIC (c. Roc Boronat, 117). Inscripcions.

  • Fundesplai: Curs “Llei de protecció de dades personals”. 12, 19 i 26 de juny de 15.30 a 20.30h al Centre Esplai (C/Riu Anoia, 42) d'El Prat de Llobregat. El curs és gratuït i s'adreça a persones treballadores en actiu. Inscripcions. També s’ha preparat una versió en línia d’aquesta formació. Inscripcions.

  • Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils (CRAJ): “Protecció de dades, cuidem la privadesa i intimitat a la nostra entitat!”. 13 de juny a les 18.30h a l’ Espai Calàbria 66 (c. Calàbria, 66). Més info i inscripcions.

  • Barcelona Activa: “Nou reglament de protecció de dades”. 2 edicions: 28 de juny i 12 de juliol. De 16 a 20:30 h al MediaTIC (c. Roc Boronat, 117) Inscripcions.

Contacta amb TJ

ADREÇA
Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 30
08035 Barcelona

HORARI ESPECIAL D'ESTIU - ATENCIÓ AL PÚBLIC
De dll. a dv. de 9 a 14 h.
Tancat per vacances del 1 al 26 d'agost.

IMPORTANT
Per a venir presencialment a informar-se o a sol·licitar algun servei cal sol·licitar cita prèvia:


HORARIS D'OBERTURA DEL CENTRE:
De dll. a dv. de 8 a 15 h.
Tancat per vacances del 1 al 26 d'agost.

TJ et recorda
Segueix-nos!