Coordinador/a de Restaurants
Formació i Treball, Fundació Privada
Enviar CV a vreyna@formacioitreball.org
Fins el 06/06/2025
SALARI: 20.000€ bruts anuals.
DESCRIPCIÓ DEL LLOC
En dependència de la Cap de la Divisió Alimentària, el/la candidat/a s’incorporarà a l’equip i desenvoluparà les següents Funcions:
- Control horari de les persones treballadores a un itinerari d’inserció.
- Gestió de les altes, baixes i vacances del personal.
- Selecció de personal.
- Gestió dels conflictes entre els treballadors/es, com amb els propis clients.
- Control dels menús diaris.
- Control i supervisió dels magatzems i càmeres del diferents centres de treball.
- Control de qualitat del servei en general (personal i àpats)
- Supervisió de les comandes de material.
- Seguiment dels controls i normativa higiènic-sanitària.
REQUERIMENTS DEL LLOC
Titulació: Grau Superior d’Hosteleria.
Experiència mínima: Experiència mínima de 3 anys realitzant funcions similars.
Competències:
- Dinamisme.
- Treball en equip.
- Gestió de conflictes.
- Flexibilitat.
- Habilitats comunicatives.
CONDICIONS DEL LLOC
- Tipus de contracte: Indefinit.
- Jornada: 40h/setmana.
- Incorporació: Immediata.