Coordinador/a de Restaurants

Formació i Treball, Fundació Privada

Fins el 06/06/2025


SALARI: 20.000€ bruts anuals.

DESCRIPCIÓ DEL LLOC

En dependència de la Cap de la Divisió Alimentària, el/la candidat/a s’incorporarà a l’equip i desenvoluparà les següents Funcions:

  • Control horari de les persones treballadores a un itinerari d’inserció.
  • Gestió de les altes, baixes i vacances del personal.
  • Selecció de personal.
  • Gestió dels conflictes entre els treballadors/es, com amb els propis clients.
  • Control dels menús diaris.
  • Control i supervisió dels magatzems i càmeres del diferents centres de treball.
  • Control de qualitat del servei en general (personal i àpats)
  • Supervisió de les comandes de material.
  • Seguiment dels controls i normativa higiènic-sanitària.

REQUERIMENTS DEL LLOC

Titulació: Grau Superior d’Hosteleria.

Experiència mínima: Experiència mínima de 3 anys realitzant funcions similars.

Competències:

  • Dinamisme.
  • Treball en equip.
  • Gestió de conflictes.
  • Flexibilitat.
  • Habilitats comunicatives.

CONDICIONS DEL LLOC 

  • Tipus de contracte: Indefinit.
  • Jornada: 40h/setmana.
  • Incorporació: Immediata.
Ves al contingut