Responsable de Cuina
Formació i Treball, Fundació Privada
Enviar CV a vreyna@formacioitreball.org
Fins el 16/05/2025
SALARI: 20.000€ bruts anuals.
DESCRIPCIÓ DEL LLOC
En dependència de la Responsable de la Divisió Alimentària, el/la candidat/a s’incorporarà a l’equip i desenvoluparà les següents Funcions:
- Planificació de l’oferta gastronòmica dels menús i dels serveis de càtering.
- Organització dels Recursos humans destinats al servei del restaurant o de la producció encarregada.
- Supervisió de l’acabat dels plats, graus de cocció, temperatures, condimentació, etc.
- Realització d’encàrrecs d’avituallament per a la cuina.
- Control de qualitat i correcte emmagatzematge.
- Gestionar el control i la seguretat alimentària.
- Responsabilitzar-se de l’equipament, la seva neteja i manteniment.
REQUERIMENTS DEL LLOC
Titulació: Grau Mig o Grau Superior d’Hosteleria.
Experiència mínima: 5 anys d’experiència en la gestió d’equips de treball.
Competències:
- Flexibilitat.
- Treball en equip.
- Gestió d’equip i lideratge.
- Capacitat d’organització i planificació.
- Comunicació.
CONDICIONS DEL LLOC
Tipus de contracte: Indefinit.
Jornada: 40 hores/setmana.
Incorporació: Immediata.