Responsable de Cuina

Formació i Treball, Fundació Privada

Fins el 16/05/2025


SALARI: 20.000€ bruts anuals.

DESCRIPCIÓ DEL LLOC

En dependència de la Responsable de la Divisió Alimentària, el/la candidat/a s’incorporarà a l’equip i desenvoluparà les següents Funcions:

  • Planificació de l’oferta gastronòmica dels menús i dels serveis de càtering.
  • Organització dels Recursos humans destinats al servei del restaurant o de la producció encarregada.
  • Supervisió de l’acabat dels plats, graus de cocció, temperatures, condimentació, etc.
  • Realització d’encàrrecs d’avituallament per a la cuina.
  • Control de qualitat i correcte emmagatzematge.
  • Gestionar el control i la seguretat alimentària.
  • Responsabilitzar-se de l’equipament, la seva neteja i manteniment.

REQUERIMENTS DEL LLOC

Titulació: Grau Mig o Grau Superior d’Hosteleria.

Experiència mínima: 5 anys d’experiència en la gestió d’equips de treball.

Competències:

  • Flexibilitat.
  • Treball en equip.
  • Gestió d’equip i lideratge.
  • Capacitat d’organització i planificació.
  • Comunicació.

CONDICIONS DEL LLOC

Tipus de contracte: Indefinit.
Jornada: 40 hores/setmana.
Incorporació: Immediata.

Ves al contingut