Ajudant Responsable de Bar
Respondre el formulari
Fins el 21/07/2025
SALARI: 21.492,66€ bruts anuals (1.535,19 SBM *14 Pagues).
AJUDANT RESPONSABLE
L’acidH el mes de setembre d’enguany es farà càrrec del Bar dels Lluïsos de Gràcia, ubicat a la Plaça del Nord del Districte de Gràcia a Barcelona.
Iniciem un camí conjunt per gestionar el que serà el nou bar de l’entitat dels LLuïsos, un espai que vol ser un punt de trobada obert al barri, un lloc proper i accessible tant per a les persones sòcies com per a tothom qui vulgui anar-hi.
Estem fent l’equip de treball i necessitem a un professional que doni suport al cap i responsable del servei.
El lloc de treball és un entorn dinàmic que exigeix habilitats de gestió de persones, atenció al client i coneixement de l’hostaleria. Les seves funcions són donar suport al responsable del servei, fent d’encarregat quan per horari no coincideix amb el cap del servei i donar suport al personal auxiliar en la realització de la seva feina.
Funcions principals
- Treball en equip i direcció de l’equip d’auxiliars, donant suport en la realització de la seva feina.
- Supervisió i preparació de tapes, entrepans, maneig de la maquinària del bar i la presentació correcta del servei.
- Supervisar el servei de taules, gestió de reserves si s’escau i garantir que l’experiència del client sigui satisfactòria.
- Treballs de cuina i de sala indistintament, donant suport al cap de servei o fent d’encarregat quan aquest no hi és, assegurant que es compleixen els protocols de seguretat alimentària i de qualitat del que es serveix.
- Suport a la gestió d’horaris, comandes i altres aspectes administratius del bar.
Habilitats i qualitats desitjables:
- L’encarregat ha de ser responsable i organitzat, gestionant diverses tasques i prioritats.
- Equips: Habilitat pedagògica i suport a les persones amb discapacitat o funcionament intel·lectual límit.
- De Servei al Client: Cal un bon tracte amb els clients, resolent problemes i assegurant que l’experiència sigui positiva.
- Resistència física: La cuina requereix estar dret durant llargs períodes i aixecar objectes pesants.
- Higiene personal: Manteniment d’alts estàndards d’higiene en manipular aliments.
- Adaptabilitat: Capacitat per adaptar-se a diferents tasques i situacions a la cuina.
Experiència: Es valorarà tenir experiència en el treball de formació o atenció de persones amb discapacitat.
Formació:
- Formació en Hosteleria.
- Certificat de manipulador d’aliments.
Idiomes: Català parlat.
S’ ofereix: Jornada: 35h hores setmanals.
Horaris: Torns rotatius amb 2 o 3 dies de descans setmanals. De dilluns a dijous de 15:00h fins 23:15h. Divendres de 15:00h a 24:00h. Dissabtes o bé de 8:30h a 18:00h o bé de 15:00h de fins 24:00h. Diumenges alternats de 8:30h a 16:00h.
Conveni de Treball: Tallers.
Categoria professional: Encarregat.