TORRE JUSSANA :: Centre de serveis a les associacions

GESTIONAT PER: CAB
GESTIONAT PER:
CAB
Estigues al dia

Informació per al bon funcionament associatiu

Oficina Municipal de Dades (Ajuntament de Barcelona) ha publicat les matrius dels estudis realitzats des de Torre Jussana sobre l’impacte que va tenir la Covid-19 en el teixit associatiu.

Llegir més

Les entitats amb més de 50 persones treballadores a partir del 7 de març de 2022 han de disposar obligatòriament de Plans d’Igualtat, per tal d’avançar cap a una organització laboral més equitativa.

Llegir més

El Govern ha aprovat el Projecte de llei que té per objectiu valorar i potenciar l’associacionisme per enfortir-lo i fer-lo créixer, apostant per un marc regulador estable i propi per a entitats, ciutadans i administracions.

Llegir més

Podreu registrar-vos-hi i conèixer com pujar activitats. La nova agenda online de les entitats i col·lectius no lucratius de BCN es llençarà el proper divendres 18 de març. Aprofiteu aquesta oportunitat de donar a conèixer les vostres activitats a la ...

Llegir més

Es tracta del mapa d’actius de salut, una eina col·laborativa, impulsada per la Direcció de Salut de  l’Ajuntament de Barcelona, que permet a les entitats i organitzacions donar a conèixer les activitats i recursos que realitzeu en aquest àmbit.

Llegir més

Oferim els espais del centre per si heu de teletreballar per a la vostra entitat. Disposareu d'espais tranquils, ben comunicats amb transport públic i amb connexió wifi. 

Llegir més

CERCADOR
Contacta amb TJ

ADREÇA
Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 30
08035 Barcelona

HORARI ESPECIAL D'ESTIU - ATENCIÓ AL PÚBLIC
De dll. a dv. de 9 a 14 h.
Tancat per vacances del 1 al 26 d'agost.

IMPORTANT
Per a venir presencialment a informar-se o a sol·licitar algun servei cal sol·licitar cita prèvia:


HORARIS D'OBERTURA DEL CENTRE:
De dll. a dv. de 8 a 15 h.
Tancat per vacances del 1 al 26 d'agost.

TJ et recorda
Segueix-nos!
Twitter