TORRE JUSSANA :: Centre de serveis a les associacions

GESTIONAT PER: CAB
GESTIONAT PER:
CAB
Estigues al dia

Entitats, realitzeu projectes culturals a la ciutat de Barcelona? Aquesta convocatòria de subvencions us interessa!

20-06-2022

Teniu previst posar en marxa un projecte per promoure i contribuir a la millora del teixit cultural de Barcelona? L’Ajuntament ha publicat, amb data 9 de juny, la Convocatòria de subvencions per a projectes culturals de caràcter puntual d'interès per a la ciutat de Barcelona 2022, destinada a iniciatives que tenen com a objectiu el desenvolupament d’activitats i/o projectes singulars i excepcionals, així com no periòdics.

 

Qui pot optar a la subvenció?

Totes les persones jurídiques i físiques legalment constituïdes i actives. En aquesta convocatòria no cal tenir seu social o delegació al terme municipal de Barcelona però sí que és obligatori que el projecte es desenvolupi a Barcelona entre l’1 de gener al 31 de desembre de 2022.
 

Quins projectes s’hi poden presentar?

  • Modalitat A: Aniversaris, efemèrides i celebracions. Projectes extraordinaris i singulars que es realitzen fora de l’activitat ordinària de l’entitat en motiu d’un aniversari, efemèride o celebració.
  • Modalitat B: Projectes nous o primeres edicions. Projectes que no s’han realitzat anteriorment i de nova creació amb voluntat de continuïtat.
    -B.1. Esdeveniments: Activitats o projectes de difusió i promoció cultural de durada determinada (Festivals, cicles, mostres i fires).
    -B.2. Formació: Jornades, tallers i altres activitats formatives.
    -B.3. Recerca o arxiu: Projectes vinculats a la recuperació i investigació, així com projectes de difusió de fons documentals d’especial rellevància per la Ciutat de Barcelona.

Podeu consultar els requisits de cada modalitat a la convocatòria.
 

Com i quan sol·licitar la subvenció?

El termini per a la presentació de sol·licituds és fins a l'1 de juliol

Per a les persones jurídiques, és obligatori presentar la sol·licitud de forma telemàtica a través del següent enllaç: Tràmit Convocatòria de Projectes puntuals.

En aquest sentit, serà imprescindible que disposeu de certificat digital. Per saber quins certificats són vàlids i com obtenir-los, us recomanem consultar l’Especial web TJ sobre Certificat digital.

En el mateix Portal de Tràmits de l’Ajuntament de Barcelona trobareu tota la documentació necessària per a tramitar la sol·licitud. 
 

I si teniu dubtes, on podeu adreçar-vos? 

Podeu consultar l’especial web de l’Institut de Cultura de Barcelona on hi ha un recull de preguntes freqüents sobre la convocatòria, així com la documentació vinculada a aquesta. Us animem a consultar-les en cas de dubtes sobre la subvenció.

Si, tot i això, seguiu amb dubtes podeu contactar amb l’Oficina Ciutadana de la Cultura (OCCU), trucant al 93 316 10 00 o escrivint un correu electrònic a infoicub@bcn.cat.

 


Continuarem informant sobre totes les novetats a través de tjussana.cat, de les nostres xarxes i del TJExpress, el butlletí electrònic del centre (Subscriviu-vos-hi!).

Comparteix
Segueix-nos!
TJ et recorda