TORRE JUSSANA :: Centre de serveis a les associacions

GESTIONAT PER: CAB
GESTIONAT PER:
CAB
Estigues al dia

Com participar com a entitat en el procés d'elecció de la nova Sindicatura de Greuges de BCN?

22-04-2021

El passat dilluns 19 d'abril es va obrir la segona fase del procés d'elecció de la nova persona que liderarà la Sindicatura de Greuges de Barcelona 2021-2026. 

És la fase de suport ciutadà. Fins al 19 de maig la ciutadania pot votar per a qualsevol de les 8 candidatures vàlides que opten al càrrec de Síndica o Síndic de Greuges de Barcelona 2021-2026. I també podeu participar-hi les entitats. En el vostre cas podeu fer-ho adherint-vos a les candidatures que considereu. 

En la següent imatge us expliquem com podeu fer aquesta adhesió de manera fàcil i ràpida:

Recordem que per a formalitzar l'adhesió cal que l'entitat estigui registrada al Fitxer General d'Entitats Ciutadanes (FGEC) i que podeu adherir-vos a totes les candidatures a les quals els vulgueu donar suport. 

 

A Torre Jussana us ajudem! 

Per a qualsevol problema que tingueu a l'hora de formalitzar la vostra adhesió a les candidatures que considereu, podeu contactar amb Torre Jussana (93 256 41 18, tjussana@bcn.cat).

D'altra banda, Torre Jussana també serem punt d'acompanyament a la ciutadania per ajudar a tothom qui ho vulgui a participar en aquesta fase de suport ciutadà a donar el seu suport a la candidatura que consideri. S'han habilitat 5 punts de suport on entre el 10 i el 19 de maig qualsevol ciutadà i ciutadana major de 16 anys i empadronat/da a Barcelonapodrà anar a fer la votació electrònica presencialment. L'horari per venir a donar el suport presencialment durant aquests dies serà de dilluns a dijous de 10 a 14 h i de 15 a 18 h, i divendres de 10 a 14 h.

 

 

Comparteix
Segueix-nos!
TJ et recorda