TORRE JUSSANA :: Centre de serveis a les associacions

GESTIONAT PER: CAB
GESTIONAT PER:
CAB
Normativa del servei de difusió d'ofertes de treball en el web de Torre Jussana

El servei de difusió d'ofertes de treball de Torre Jussana s'adreça a totes les entitats sense ànim de lucre amb domicili social a Barcelona ciutat. Poden fer ús d'aquest servei les següents entitats: associacions, fundacions, cooperatives d'iniciativa social, col·legis professionals, sindicats, gremis, partits polítics i patronals.

En cas de no complir amb la normativa del servei, Torre Jussana es reserva el dret de no difondre les ofertes de treball enviades.

Torre Jussana podrà fer públiques les ofertes de treball enviades mitjançant els canals digitals propis del centre (web, butlletí electrònic i xarxes socials). Torre Jussana actua únicament com a difusor de les ofertes de treball. En cas rebre currículums i demandes d'aclariments es derivarà la persona interessada a l'organització convocant.

Les ofertes publicades a la web de Torre Jussana, es despengen automàticament en la data límit d'enviament de currículums indicada per l'entitat convocant. En cas que no s'indiqui cap data, per defecte estarà publicada durant 15 dies naturals.

Escriu-nos a tjussana@bcn.cat

Torna a les ofertes de feina

Contacta amb TJ

ADREÇA
Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 30
08035 Barcelona

HORARI D'ATENCIÓ AL PÚBLIC
de dll. a dj. de 10 a 15 h i de 16 a 20 h. Dv. de 10 a 18 h

IMPORTANT
Per a venir presencialment a informar-se o a sol·licitar algún servei cal sol·licitar cita prèvia:


HORARIS D'OBERTURA DEL CENTRE:
De dll. a dj. de 9 a 21 h i dv. de 9 a 20 h.

Segueix-nos!