TORRE JUSSANA :: Centre de serveis a les associacions

GESTIONAT PER: CAB
GESTIONAT PER:
CAB
Formació

L'equip docent de TJ

L’equip docent del centre està format per persones expertes amb una destacada trajectòria i un ampli coneixement del sector associatiu. En alguns casos les formacions van a càrrec d’entitats referents en la temàtica.

L’equip regular de formació del centre està composat per les següents entitats i persones:

Entitats

Equip tècnic de Torre Jussana

Equip tècnic de Colectic

Tecnologia per la transformació social.

Equip tècnic de l'associació IRIDIA

Suport Tercer Sector - Fundesplai

Montse Agudo, cap del Departament Jurídic.

Marc Vilanova - Facto consultors

Llicenciat en Sociologia. Soci treballador de Facto Cooperativa, responsable de l'àrea de consultoria en matèria finançament públic.

Veronica Santoro

Tècnica d’igualtat del Departament de Transversalitat de Gènere de l’Ajuntament de Barcelona

Equip tècnic del CRAJ

Oficina Afers Religiosos (OAR)

L'OAR és un servei municipaln que funciona com a referent en temàtica religiosa i espiritual i sobre tot allò relacionat amb les entitats i comunitats
religioses i de creences de la ciutat.

Equip tècnic de Lafede.cat

Hobest

Lluís Marco i Planells i Jordi Valls i Olivé. Consultors i facilitadors organitzacionals a Hobest.
Experiència associativa a l’escoltisme (MEG): junta general

Programa BCN Interculturalitat

Programa impulsat per l’Àrea de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat, i té la missió de promoure la incorporació de l’enfocament intercultural en les polítiques públiques de l’Ajuntament de Barcelona i d’impulsar accions, en col·laboració amb altres actors, en els àmbits de ciutat, de districte i de barri, en el marc dels principis de la interculturalitat.

Fil a l'agulla

Educació, facilitació de grups i organitzacions, teràpia. Cooperativa que acompanya processos de presa de consciència per contribuir a la transformació personal i col·lectiva.

Facto cooperativa

Mar Marco: Consultora de subvencions a Facto Cooperativa, organització que ofereix serveis de gestoria/assessoria, consultoria i formació a empreses cooperatives i organitzacions de l’economia social i solidària (ESS). 

L'Etnogràfica. Antropologia per a la Transformació Social

Neix el 2016 amb l’objectiu de traslladar la mirada antropològica i la perspectiva feminista i interseccional a la societat, per tal de generar processos de transformació social. Fan recerques, formacions, projectes i acompanyaments on obren espais per a l’anàlisi, la reflexió col·lectiva i el foment del pensament crític al voltant de les categories socials que generen exclusió, posant en el centre el valor de la diversitat.

Federació d'Associacions de Veïns i Veïnes de Barcelona (FAVB)

Laura G. De Paoli, advocada i Joan Maria Soler, Coordinador de Projectes de la FAVB.

Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS)

Laia Bernués, formadora de la FCVS. Educadora social i directora de l’AFEV Barcelona.

Suport Associatiu

Victor Garcia, cap dels serveis d'assessorament i gestió.

Persones

Alexandra Mariné

Llicenciada  en Psicologia. Diplomada en Educació Social. Màster en Psicologia Clínica i Psicoteràpia. Experta en disseny, implementació i creació de projectes socials; i en captació de fons públics i privats. 

Sonia Flotats

Periodista especialitzada en la comunicació al tercer sector i en comunicació digital. Voluntària a diferents entitats i amb una àmplia experiència professional com a tècnica de comunicació en el tercer sector.

Verònica Santoro Lamelas

Màster en Polítiques Socials i Mediació Comunitària i Postgrau en Gènere i Igualtat. Tècnica d’igualtat a la Direcció de Serveis de Gènere i Polítiques del Temps de l'Ajuntament de Barcelona.

David Baró

Expert en màrqueting i comunicació, estratègies relacionals, experiència dels usuaris i generació d’experiències, atenció, servei i retenció de públics, economia del coneixement i desenvolupament organitzacional.

Oriol Blas

Graduat Multimèdia pel CITM (UPC)  i Màster Universitari  Elisava en Comunicació i web 2.0 Dissenyador web i coordinador de projectes multimèdia així com coordinador de l’equipament FAB Casa del Mig  de l’Ajuntament de Barcelona.

Javier Gómez

Soci de la cooperativa ARÇ, especialitzat amb assegurances vinculades a associacions i federacions culturals. Autor del document “Mapa d’assegurances d’esdeveniments associatius culturals i juntes directives”

Pedro Álvarez

Impulsor del projecte SinergiaTIC/SinergiaCRM

Juan Pedro Diotaiuti Parés

Gestor, divulgador i programador sociocultural. Responsable de l'àmbit sociocultural de la Fundació Tot Raval, encarregat de la dinamització, organització i producció de projectes, esdeveniments i activitats com festivals comunitaris, diades, jornades i tallers. Membre de la Ass SLOWCUrT i de l'equip coordinador del Festival Internacional de curtmetratges La Mida no importa-Size doesn't matter.

Gemma Marcet

Llicenciada en Sociologia. Postgrau en Comunicació i màrqueting d'Acció Social. Actualment responsable de captació de fons i gestió de projectes a Salut Mental Catalunya.

Antonio Blanco-Gracia

Consultor, facilitador i formador a Pantheon Work amb vint d’anys d’experiència en l’àmbit de la reflexió estratègica, la transformació digital, el treball col·laboratiu, en particular en el sector public i no lucratiu. Llicenciat en ADE a la UAB, doctor en economia i empresa a la UAM, i professor i recercador a EADA. 

Sergio Salgado

Consultor de comunicació i treball en xarxa a Pantheon Work, i assessor polític per diverses organitzacions. Implicat en diferents projectes d’activisme i membre de Xnet, plataforma que treballa en camps relacionats amb els drets digitals, la democràcia en xarxa, la lluita contra la corrupció, i la defensa d’Internet i el seu ús per a l’autoorganització i la transformació social. 

Mercè Rua

Equip de disseny d'Holon.

Marta Berenguer

Periodista i comunicadora. Ha treballat en diversos mitjans de comunicació i com a consultora en màrqueting online. Ha coordinat l’estratègia en xarxes socials per a diverses empreses, institucions, entitats i projectes culturals.

Asma Ochan

Advocada, especialista en mediació. Assessora d'associacions a Torre Jussana.

Marta Cuixart i Maria Solé

Coordinadora del programa Barcelona + Sostenible i tècnica de consum responsable i polítiques alimentàries urbanes de l'Ajuntament de Barcelona, respectivament.

Júlia Granell

Co-creadora i sòcia d’Obliqües, consultoria feminista especialitzada en acompanyament a entitats de justícia global i defensores de drets humans. Membre de la Junta de Lafede.cat com a vocal de l'eix de feminismes.

Pablo Zareceansky

Director creatiu i coordinador de projectes i campanyes a Quepo. Especialitzat en el desenvolupament d'estratègies de comunicació per a la transformació social i metodologies participatives de comunicació per al tercer sector.  Entre d’altres projectes de comunicació, recentment ha creat amb Quepo estratègies transversals de comunicació en campanyes per l’Associa’t a la Festa, Quòrum Global, la Veïnal o el projecte transmèdia ProjecteFAM.

Eva Esteban

Coordinadora de convocatòries de Matchfunding, formadora i assessora de campanyes a fundació Goteo.

Elisenda Ortega

Diplomada en Treball Social i llicenciada en Humanitats. Des del 2016 és responsable del departament Foment de la Participació de l'Ajuntament de Barcelona. També ha col·laborat activament en l'elaboració de les línies estratègiques per a una participació diversa i inclusiva i en l'elaboració del procediment administratiu que possibilita i garanteix la realització d'iniciatives ciutadanes. Fa tres anys es va incorporar a la direcció d'Innovació Democràtica, on ha col·laborat en el procés de governança de la comunitat Decidim.

Pendent de confirmar

Hungria Panadero

Responsable de la coordinació de projectes de la Fundació Ferrer i Guàrdia. Especialista en planificació estratègica i participació. Domini de la plataforma de participació Decidim. Vinculada a diferents entitats en l'àmbit local.

 

Mireia Cirera Hidalgo

Professional de Caf Gestión. Màster en Relacions internacionals (UAB). Màster in Business Administration (UOC). Experta en gestió de tot el cicle de projectes en el tercer sector i cooperació internacional. Ha treballat durant més de quinze anys en la coordinació i producció de projectes i esdeveniments a Europa i Amèrica Llatina.

Lluís Marco i Planells

Facilitador i consultor organitzacional a Hobest, dilatada trajectòria associativa a Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Aina Serra

Llicenciada en economia i periodisme, especialitzada en direcció de comunicació. Experiència en entitats socials i culturals. Actualment a La Sembra, des d'on acompanya organitzacions

Anna Lite

Especialitzada en treball comunitari i economia solidària, he treballat dinamitzant, acompanyant i coordinant diversos processos i projectes de desenvolupament local i comunitari en entitats, moviments socials i administracions públiques. Llicenciada en Filologia Catalana i Hispànica, Màster en Intervencions Socials i Educatives i Postgrau en Economia Social i Solidària.

Sòcia treballadora de la cooperativa Marges

Eli Vivas

Periodista de dades, experta en visualització.

Cofundadora de Storydata, agència especialitzada en periodisme de dades i visualització. Experiència en l’àmbit públic i privat en la visualització de dades.

 

Marta Reus

Llicenciada en Publicitat, especialitzada en comunicació cultural i social amb experiència en agències de comunicació i institucions culturals i socials. Actualment és directora de projectes a l’agència de comunicació la Sembra.

Florianne Yvon - B link

Consultora en projectes europeus.

Màster en Relacions Internacionals i en Enginyeria de Formació. Després de treballar en la xarxa de diplomàcia cultural francesa i de participar en el programa europeu “House of Europe” a Ucraïna, s’ha unit a l’equip de la consultoria B.Link on s’encarrega de la formular, gestionar i donar assistència tècnica a projectes europeus d’àmbits diversos a més d’organitzar i impartir formacions.

Roger Buch

Politòleg. Professor de la Universitat Ramon Llull i consultor en participació i tercer sector a la Fundació Pere Tarrés.

Silvia Llombart Monner

Periodista i formadora. És consultora en comunicació especialitzada en digital i perspectiva de gènere. Assessora i docent en universitats, col·legis professionals i institucions. Sòcia de la cooperativa La Sembra - Agència de comunicació social.

Marc Àmbit

Consultor i formador en gestió de projectes i planificació estratègica. Ha treballat fent de docent i realitzant acompanyaments a diferents entitats com la Fundación Vicente Ferrer o la Fundació Marianao.

Alicia Artiaga

Experta en Gestió d'Organitzacions no Lucratives. Responsable d'Administració i Finances d'Amnistia Internacional Catalunya. Administradora del Patronat de la Fundació Comtal.

Irene Borràs

Economista, vinculada a diferents projectes associatius. Actualment és patrona de la Fundació Comtal. Promotora de CAUSES that change the world.

Jose Antonio Lavado

Psicòleg. És Soci-Director i fundador de la consultoria Bidea. Actualment és president de l’Associació Catalana per al Foment de l’Economia del Bé Comú.

Marta Pulgar

Llicenciada en Publicitat i RRPP. Experiència com a responsable de comunicació en diferents entitats no lucratives. Actualment responsable de comunicació i captació a la Fundació Arrels.

Xavier Sabaté

Consultor d’Espai TReS. Expert en Participació Ciutadana. Ha participat en l’elaboració participativa del III Pla Director de la Xarxa de Custòdia del Territori, de la qual n’és membre fundador, i de l’estratègia de reforçament del Bicicleta Club de Catalunya.

David Roselló

Professional amb una llarga experiència docent i en l’elaboració de projectes, col·laborador habitual de Torre Jussana.

Roger Santiago

Diplomat en Ciències Empresarials. Director de Gestió de Fundacions i Associacions, assessoria exclusiva per a entitats.

Contacta amb TJ

ADREÇA
Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 30
08035 Barcelona

HORARI D'ATENCIÓ AL PÚBLIC
De dll. a dj. de 10 h a 14 h i de 16 h a 20 h i els dv. de 10 h a 18 h.

IMPORTANT
Per a venir presencialment a informar-se o a sol·licitar algun servei cal sol·licitar cita prèvia:


HORARI D'OBERTURA DEL CENTRE
De dll. a dj de 9 h a 21 h i dv. de 9 h a 20 h.

TJ et recorda
Segueix-nos!
Twitter