Sessió informativa sobre la justificació de les #SubvencionsBCN 2022

Un dels moments clau en el cicle d’una subvenció és la justificació del projecte desenvolupat. En el cas de la Convocatòria general de subvencions de l’Ajuntament de Barcelona teniu un termini màxim de dos mesos per a presentar-la.

Organitzem aquesta sessió informativa per a conèixer aspectes claus sobre el procés, quina documentació hem de presentar i com preparar-la, com fer la tramitació de forma telemàtica, quins errors freqüents es solen fer, entre altres temes. Hi ha haurà també un espai de resolució de dubtes!

 Dimecres 1 de febrer, de 17 h a 18:30 h

 En línia 

Inscripcions fins a:  31/01/2023

docent

Equip tècnic de Torre Jussana

Equipament municipal gestionat pel Consell d’Associacions de Barcelona (CAB). Treballa per oferir serveis i recursos a les associacions de la ciutat.


informació adicional
  • Pas a pas: Voleu saber quina documentació necessiteu preparar? En quin format s’ha de descarregar i com presentar-ho de forma telemàtica? Un cop entregada, com hem de procedir si l’òrgan gestor, després de fer la revisió administrativa i tècnica, ens envia un requeriment d’esmena? Feu clic en aquest enllaç i trobareu les respostes que esteu buscant.
      
  • Preguntes Freqüents: Quins aspectes i novetats hem de tenir en compte per la justificació del 2022? En quins casos és obligatori presentar una auditoria? Quin import cal justificar? A aquestes, i d’altres qüestions, us donem resposta en aquest apartat.
Skip to content