Introducció a l’edició de vídeo: tres, dos, un… acció!

Voleu aprendre les eines bàsiques i els consells a l’hora d’editar i muntar un vídeo? 

Ja fa anys que qualsevol entitat podem tenir un canal o una plataforma a la qual pujar els nostres videos. Tot i això, sovint trobem que els hi falte ritme, que els acabats són millorables o que directament no sabem per on retallar i acabem pujant vídeos massa llargs que no acaben tenint cap impacte.
En aquesta formació aprendrem les bases del muntatge: una tècnica que ha evolucionat al llarg dels anys però amb una essència senzilla i que no precisa de grans coneixements tecnològics. De la mateixa manera que fem servir paraules per explicar un conte, podem aprendre a explicar qualsevol cosa mitjançant imatges. Entendre el llenguatge audiovisual no és una tasca complexa i en aquest taller aprendrem com s’explica una història amb imatges, així com quins són els elements comuns a qualsevol programa d’edició de vídeo.

En col·laboració amb Carmel Amunt – Pla de Desenvolupament Comunitari (PDC).

 Dimarts 7, 14 i 21 de febrer, de 17 h a 20 h

 Presencial | Biblioteca El Carmel - Juan Marsé (Carrer de la Murtra, 135, 145)

Inscripcions fins a:  04/02/2023

docent

Càmeres i Acció

Pablo Rogero. Llicenciat en Comunicació Audiovisual per la Universitat de Barcelona. Va començar treballant en tasques de producció a Madrid de la mà del Teatro del Común, un projecte de teatre i pedagogia, apadrinat per José Sanchis-Sinisterra i que va ser guardonat amb un Premi Max de Teatre. Amb una llarga experiència com a editor de vídeo, comença la seva trajectòria com a realitzador el 2010, amb el documental Flors per al Pedro, coproduït per TV3. Des de llavors ha realitzat tres llargmetratges documentals: Temps de CanVi(e)s, Welcome Home i El cost de la fruita. Igualment ha desenvolupat una trajectòria com a docent, fent cursos de narrativa audiovisual i cinema documental i ha treballat per a diferents productores i televisions internacionals.

 


informació adicional
Skip to content