Com ens relacionem? Relacions de gènere i poder dins la nostra entitat

Apliquem una mirada interseccional i revisem els rols i dinàmiques de poder que es donen a la nostra organització!

A les organitzacions, aplicar la mirada interseccional ens permet visibilitzar i adreçar les dinàmiques de poder que es donen, en relació al gènere, però també tenint en compte la interacció amb altres factors, com l’origen, la classe social, les capacitats, etc., per caminar cap a estructures i relacions més igualitàries.

Aquesta formació compta amb una part teòrica i acompanyada d’exemples i materials visuals per facilitar la comprensió i, també, amb dinàmiques participatives orientades a afavorir que les participants incorporin els conceptes i es facin conscients del seu rang i dels elements que configuren les relacions de poder i jerarquia a dins de les organitzacions.

 Dimecres 16 de novembre de 17:30 h a 20:30 h

 Presencial | Ateneu el Poblet (C/ de Nàpols, 268)

Inscripcions fins a:  15/11/2022

docent

L’Etnogràfica. Antropologia per a la Transformació Social

Neix el 2016 amb l’objectiu de traslladar la mirada antropològica i la perspectiva feminista i interseccional a la societat, per tal de generar processos de transformació social. Fan recerques, formacions, projectes i acompanyaments on obren espais per a l’anàlisi, la reflexió col·lectiva i el foment del pensament crític al voltant de les categories socials que generen exclusió, posant en el centre el valor de la diversitat.


informació adicional