TORNA L'ESTIU, TORNA El #TJENXANCLETES!

Fresca, actualitzada i d’impacte. La formació d’estiu (#TJENXANCLETES) que ofereix cada any Torre Jussana a totes aquelles entitats i col·lectius sense ànim de lucre que volen portar el canvi a les seves organitzacions, ja és aquí!

 Us hi apunteu? Us esperem dimarts 5 de juliol de 10 h a 13.30 h a Torre Jussana.

Data límit d'inscripció: 01/07/22

10 h

benvinguda

Ens trobarem als espais exteriors de Torre Jussana per celebrar aquest retrobament anual amb el TJENXANCLETES 2022! Enguany, amb una edició compactada en un únic dia, i en què es posarà en valor el poder de la formació com a motor de transformació de les organitzacions i de les persones. Comencem!

10:10 - 11:30 h

Taula rodona: La formació de les persones al llarg de la vida com a motor de canvi de les organitzacions

Taula rodona on Pilar Pineda i Ana Ayuste exposaran la capacitat transformadora de la formació a les organitzacions i el valor de l’aprenentatge i l’educació de les persones al llarg de la vida. A més, en Fernando Pindado compartirà el cas pràctic de Trama, l’Escola de formació veïnal i comunitària de la CONFAVC.”

 

Pilar Pineda Herrero

Professora titular de la Facultat d’Educació de la Universitat Autònoma de Barcelona i coordinadora del Grup de Recerca EFI.

Ana Ayuste González

Professora titular de la Facultat d’Educació de la Universitat de Barcelona i investigadora de l’Institut de Recerca en Educació de la mateixa universitat.

Fernando Pindado Sánchez

Director de TRAMA. Llicenciat en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona, és una figura rellevant molt vinculada al món associatiu en general i al veïnal en particular.

11:30 - 12 h

ESMORZAR

Agafem forces amb un esmorzar a càrrec de la Cooperativa Mujeres Pa’lante, un projecte que té l’objectiu d’oferir una sortida laboral digna a les dones migrades.

12 - 13:30 h

TALLERS SIMULTANIS:

Us proposem 2 tallers dinàmics i enriquidors perquè escolliu el que més s’adeqüi a les vostres inquietuds actuals.

Com ens adaptem als canvis? La importància de la innovació en la formació

En un context de canvi, d’ambigüitat i incertesa, ser capaç d’adaptar-se, resoldre problemes i innovar en les estratègies formatives és essencial per adaptar-nos als canvis. En aquest taller trobareu exemples i propostes que us ajudaran a inspirar-vos i trobar les solucions que buscàveu.

A càrrec de Francesc Balagué Puxan.

Compartir coneixements en les entitats: quin paper juguen les comunitats d’aprenentatge?

A concretar.

A càrrec l’Escola d’Adults de la Verneda.

Vine, participa, comparteix... transFORMA’T a Torre Jussana.

Us esperem al #TJEnXancletes 2022!

inscripció gratuïta!

Ompliu el formulari d’inscripció.
Us hi esperem!