TORRE JUSSANA :: Centre de serveis a les associacions

GESTIONAT PER: CAB
GESTIONAT PER:
CAB
Crides de voluntariat

Voluntaris/es per casals d’estiu i/o colònies amb infants i adolescents - Casal dels Infants ASB

Descripció de l’entitat: El Casal dels Infants ASB és una entitat sense ànim de lucre que des de fa més de 30 anys treballa per acompanyar a infants, joves i famílies en situació de desavantatge social per millorar la igualtat d’oportunitats. Desenvolupem projectes socioeducatius als barris de Sant Adrià del Besòs, Santa Coloma, Badalona, Barcelona (Raval i Besòs) i Girona (Salt).

Activitat a realitzar i dedicació: Cerquem persones voluntàries que vulguin participar en els nostres Casals d’estiu, amb infants de 3 a 12 anys i adolescents de 12 a 16. Les activitats es duen a terme de dilluns a divendres de 9 a 17h, pel que demanem un compromís mínim d’una setmana, de dilluns a divendres. Els Casals d’estiu inicien a finals de juny fins a finals d’agost i es duen a terme a Sant Adrià del Besòs (la Mina), Santa Coloma, Badalona i Barcelona (Raval i Besòs).

Tasques: Les activitats que es porten a terme són l’acompanyament en activitats lúdiques, tallers i activitats esportives, excursions i espai de menjador. Els voluntaris/es acompanyaran a l’educador/a responsable del grup en la preparació, organització i execució de les activitats.

Perfil del/la voluntari/a: Cerquem persones majors de 18 anys, amb motivació per acompanyar a infants i/o adolescents, dinàmiques, creatives, autònomes i amb capacitat per treballar en equip. L’entitat realitzarà una sessió informativa i una entrevista on es concretarà la disponibilitat i la zona geogràfica (barris on tenim presència) de fàcil accés pel voluntari/a.

Contacte: Per apuntar-vos a la crida o bé rebre més informació podeu enviar un correu electrònic a voluntariat@casaldelsinfants.org o bé un WhatsApp al 682200911. També podeu entrar a la nostra pàgina web i apuntar-vos directament a una sessió informativa https://www.casaldelsinfants.org/voluntariat

IMPORTANT: Els horaris i activitats es poden veure modificats per indicacions sanitàries. 

Contacta amb TJ

ADREÇA
Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 30
08035 Barcelona

IMPORTANT
A causa de la crisi sanitària pel COVID-19, i seguint les indicacions municipals, el centre està tancat al públic​, des del passat 16 de març. Tot i això, seguim a disposició de les associacions fent teletreball. Podeu fer-nos arribar les vostres consultes en els següents telèfons i correus electrònics (hem habilitat diversos telèfons i adreces de correu-e segons tipologia de consulta):

Telèfons i correus de contacte amb TJ durant la crisi COVID19

HORARI D'ATENCIÓ AL PÚBLIC
De dll a dj de 10 a 18 h.
Dv de 10 a 15 h.

Segueix-nos!