TORRE JUSSANA :: Centre de serveis a les associacions

GESTIONAT PER: CAB
GESTIONAT PER:
CAB
Crides de voluntariat

Acompanyament educatiu d'infants o adolescents al "centre educatiu i de lleure" - Fundació CEL

L'activitat es realitza en diversos espais dels barris del Bon Pastor (centre obert i reforç educatiu), La Sagrera (centre obert) i Sant Andreu (reforç educatiu), amb infants i adolescents en situació de vulnerabilitat social.
  • Reforç educatiu: una tarda a la setmana de 17:00 a 19:00 hores, per donar suport a tasques escolars i d'estudi, així com berenar.
  • Centre obert: una tarda a la setmana, entre les 16:30 i les 19:30 hores: reforç educatiu, activitats lúdiques i d'educació en valors, sortides, berenar, etc. 
Persones disposades a dedicar temps a infants i adolescents en situació de vulnerabilitat social, per a la seva millora personal, relacional i també escolar.
  • És necessari aportar Certificat Negatiu d'antecedents per delictes sexuals (l'entitat explicarà en l'entrevista què és aquest tràmit i, si cal, ajudarà a la persona voluntària a obtenir-lo online).  
Contacta amb TJ
IMPORTANT: A causa de la crisi sanitària pel COVID-19 i seguint les indicacions municipals, el centre està tancat al públic​, des del passat 16 de març. Tot i això, seguim a disposició de les associacions fent teletreball. Podeu fer-nos arribar les vostres consultes a través dels següents canals:

CORREU ELECTRÒNIC: tjussana@bcn.cat

TELÈFON 932 564 118

HORARI D'ATENCIÓ AL PÚBLIC De dll a dv de 9 a 18 h.
Segueix-nos!