TORRE JUSSANA :: Centre de serveis a les associacions

GESTIONAT PER: CAB
GESTIONAT PER:
CAB
Crides de voluntariat

Acompanyament educatiu d'infants o adolescents al "centre educatiu i de lleure" - Fundació CEL

L'activitat es realitza en diversos espais dels barris del Bon Pastor (centre obert i reforç educatiu), La Sagrera (centre obert) i Sant Andreu (reforç educatiu), amb infants i adolescents en situació de vulnerabilitat social.
  • Reforç educatiu: una tarda a la setmana de 17:00 a 19:00 hores, per donar suport a tasques escolars i d'estudi, així com berenar.
  • Centre obert: una tarda a la setmana, entre les 16:30 i les 19:30 hores: reforç educatiu, activitats lúdiques i d'educació en valors, sortides, berenar, etc. 
Persones disposades a dedicar temps a infants i adolescents en situació de vulnerabilitat social, per a la seva millora personal, relacional i també escolar.
  • És necessari aportar Certificat Negatiu d'antecedents per delictes sexuals (l'entitat explicarà en l'entrevista què és aquest tràmit i, si cal, ajudarà a la persona voluntària a obtenir-lo online).  
Contacta amb TJ

ADREÇA
Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 30
08035 Barcelona

IMPORTANT
A causa de la COVID-19, per a informació, consultes o sol·licituds d'assessorament cal contactar per telèfon o correu electrònic

Per a accedir presencialment al centre cal sol·licitar cita prèvia a través dels mateixos canals. ​Les sol·licituds d'espai cal fer-les amb la màxima antelació possible i per a grups de no més de 10 persones.

HORARI D'ATENCIÓ AL PÚBLIC
De dll a dj de 10 a 18 h.
Dv de 10 a 15 h.

HORARI D'OBERTURA DE L'EQUIPAMENT
De dll a dj de 9 a 21 h.
Dv de 9 a 20 h.

Segueix-nos!