TORRE JUSSANA :: Centre de serveis a les associacions

GESTIONAT PER: CAB
GESTIONAT PER:
CAB
Crides de voluntariat

CANCEL·LAT FINS NOU AVÍS Brigades de Solidaritat - Associació Catalana per la Pau

"Des de l'Associació Catalana per la Pau i la Fundació Pau i Solidaritat de CCOO plantegem les Brigades de Solidaritat com un procés d'aprenentatge en la cultura de la solidaritat, amb l'objectiu d'obtenir una visió més completa de la realitat que es viu en alguns dels països on treballem.
Consta, d'una banda, d'un procés formatiu sobre el context internacional i algunes de les principals vulneracions dels drets humans; i de l'altra, del desplaçament a diferents països (Colòmbia, Palestina, RD Congo, Mèxic o Filipines) i del coneixement directe d'aquests per boca de les comunitats i organitzacions locals que ens acullen.
A la tornada, generem un espai de trobada de totes les participants, per tal de fer balanç de les experiències viscudes i donar l'oportunitat de continuar construint xarxes de solidaritat relacionades amb les realitats viscudes a cada país".
 Requisits
      Per tal de poder participar a les Brigades, primer cal seguir un procés d'inscripció que consta dels següents passos:
  • Assistir a una sessió informativaÉs obligatori assistir a una d'aquestes sessions per poder optar a una plaça.
  • Llegir, entendre i complir la normativa de participació.
  • Omplir el formulari.
  • Un cop hagis seguit aquests passos i haguem rebut el formulari omplert correctament, ens posarem en contacte amb tu per trobar un dia i una hora per fer una entrevista personalitzada i conèixer-te millor. 
    Si els teus valors i motivacions coincideixen amb els propòsits de les Brigades de Solidaritat, i viceversa, formaràs part de la Brigada que triïs
Per a consultar les nostres sessions informatives consulta la nostra pàgina web: https://www.estiudesolidaritat.cat/participa/
El termini per inscriure's finalitza el 30 d'abril.
Contacta amb TJ
IMPORTANT: A causa de la crisi sanitària pel COVID-19 i seguint les indicacions municipals, el centre està tancat al públic​, des del passat 16 de març. Tot i això, seguim a disposició de les associacions fent teletreball. Podeu fer-nos arribar les vostres consultes a través dels següents canals:

CORREU ELECTRÒNIC: tjussana@bcn.cat

TELÈFON 932 564 118

HORARI D'ATENCIÓ AL PÚBLIC De dll a dv de 9 a 18 h.
Segueix-nos!