TORRE JUSSANA :: Centre de serveis a les associacions

GESTIONAT PER: CAB
GESTIONAT PER:
CAB
Crides de voluntariat

Mentors juvenils interculturals - Metges del Món

MENTORIA JUVENIL INTERCULTURAL: busquem persones voluntàries, que des de la seva pròpia experiència acompanyin a aquests joves de 4rt de l´ESO, els  dilluns (7) de 10:15h a 11:15h entre març i maig de 2020. Les sessions de mentoria (7) e.s realitzaran al centre educatiu La Guineueta, al districte de Nou Barris, Barcelona. Les sessions de preparació de les mentories (7) es realitzaran a la seu de Metges del Món ubicada molt a prop de plaça Urquinaona, Ciutat Vella, Barcelona. 

La formació prèvia a per part de Metges del Món a les persones mentores seleccionades serà el 21 i 28 de febrer de 2020 de 10-14 i s´entregarà Certificat d’assistència.  

Termini d'inscripció: 18 de febrer 2020

Pots enviar la teva candidatura a través de hacesfalta.org on trobaràs l´oferta publicada: https://www.hacesfalta.org/oportunidades/voluntariado/presencial/detalle/mentoria-juvenil-2020/173934

Contacta amb TJ

ADREÇA
Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 30
08035 Barcelona

IMPORTANT
A causa de la crisi sanitària pel COVID-19, i seguint les indicacions municipals, el centre està tancat al públic​, des del passat 16 de març. Tot i això, seguim a disposició de les associacions fent teletreball. Podeu fer-nos arribar les vostres consultes en els següents telèfons i correus electrònics (hem habilitat diversos telèfons i adreces de correu-e segons tipologia de consulta):

Telèfons i correus de contacte amb TJ durant la crisi COVID19

HORARI D'ATENCIÓ AL PÚBLIC
De dll a dj de 10 a 18 h.
Dv de 10 a 15 h.

Segueix-nos!