TORRE JUSSANA :: Centre de serveis a les associacions

GESTIONAT PER: CAB
GESTIONAT PER:
CAB
Crides de voluntariat

Pis d’inclusió Itaca - Compartir un vespre - Fundació Acollida i Esperança

La Fundació Acollida i Esperança és una entitat sense ànim de lucre dedicada a crear espais d’acollida i atendre persones que pateixen exclusió social, especialment persones afectades pel VIH/sida sense recursos econòmics, personals ni suport familiar.

Aquestes persones provenen de situacions marginals i conformen un grup molt divers però amb un tret comú: la seva situació de pobresa i aïllament social.

Oportunitat de voluntariat

Pis d’inclusió Itaca - Compartir un vespre

Itaca és un pis d’inclusió per a persones que per certes circumstàncies es troben en situació d’exclusió social i que estan en procés de canvi orientat cap a la seva pròpia autonomia. Va entrar en funcionament el 1990 i té capacitat per a 8 persones adultes homes.

  • Servei: Col·laborar en l’acompanyament dels residents al pis. S’intenta crear un espai familiar i de relació que contribueixi al creixement personal i socialització de les persones ateses, des de l’acceptació, la llibertat individual i el treball en equip.

  • Descripció: Compartir amb els residents l’estona prèvia al sopar, el sopar i la sobretaula posterior.

  • Horari: Un vespre a la setmana, quinzenalment o mensualment, dilluns, dimecres o divendres. De 19:30h a 22:30h (aproximadament).

  • Lloc: Pis Itaca – Barcelona Barri Gòtic.

  • Habilitats necessàries: Persones amb iniciativa, amb capacitat d'escolta, amb habilitats socials i sensibilitat envers a les persones en situació de vulnerabilitat i/o risc d’exclusió social, i que mostrin empatia envers la diversitat cultural.

  • A tenir en compte: El voluntariat el poden realitzar dues persones cada vespre. Si et va millor, pots quedar-te a dormir, hi ha habitació pròpia per la persona voluntària.

Contacte

Mònica Buliart

Coordinadora de Voluntariat

voluntariat@acollida.org

Tel. 680271627

Contacta amb TJ

ADREÇA
Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 30
08035 Barcelona

IMPORTANT
A causa de la crisi sanitària pel COVID-19, i seguint les indicacions municipals, el centre està tancat al públic​, des del passat 16 de març. Tot i això, seguim a disposició de les associacions fent teletreball. Podeu fer-nos arribar les vostres consultes en els següents telèfons i correus electrònics (hem habilitat diversos telèfons i adreces de correu-e segons tipologia de consulta):

Telèfons i correus de contacte amb TJ durant la crisi COVID19

HORARI D'ATENCIÓ AL PÚBLIC
De dll a dj de 10 a 18 h.
Dv de 10 a 15 h.

Segueix-nos!