TORRE JUSSANA :: Centre de serveis a les associacions

GESTIONAT PER: CAB
GESTIONAT PER:
CAB
Crides de voluntariat

Dinamització d'activitats de sensibilització a Barcelona - Federació ECOM

Qui som?

ECOM és un moviment associatiu que des de 1971 treballa amb la doble missió de:

  • Defensar l'exercici dels drets de les persones amb discapacitat física per assolir la plena inclusió social i millorar la seva qualitat de vida, amb l'apoderament de les persones com a eix vertebrador.
  • Enfortir el sector associatiu de la discapacitat física a través de la participació, la representació i el seu apoderament.

Què fem?

Des de 2014 ECOM compta amb un equip de voluntariat inclusiu (format per un 45% de persones amb discapacitat) que realitza activitats de sensibilització en diferents esdeveniments de la ciutat de Barcelona on es mostren les dificultats i les capacitats per fer front a aquestes dificultats, fomentant així el respecte cap a la diversitat i la igualtat d'oportunitats.

Què pots fer tu?

Busquem persones voluntàries, majors de 16 anys, amb disponibilitat de 1 cap de setmana mensual (normalment dissabte matí o tarda) per dinamitzar activitats de sensibilització a diferents esdeveniments de la ciutat de Barcelona.

No cal experiència prèvia però sí ganes d’aprendre i gaudir de l’experiència.

T’esperem!

Federació ECOM

Gran Via de les Corts Catalanes 562 pral. 2 – 08011 Barcelona

93 451 55 50

voluntariat@ecom.cat

Persona de contacte: Jèssica Celdà

Contacta amb TJ

ADREÇA
Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 30
08035 Barcelona

IMPORTANT
A causa de la COVID-19, per a informació, consultes o sol·licituds d'assessorament cal contactar per telèfon o correu electrònic

Per a accedir presencialment al centre cal sol·licitar cita prèvia a través dels mateixos canals. ​Les sol·licituds d'espai cal fer-les amb la màxima antelació possible i per a grups de no més de 10 persones.

HORARI D'ATENCIÓ AL PÚBLIC
De dll a dj de 10 a 18 h.
Dv de 10 a 15 h.

HORARI D'OBERTURA DE L'EQUIPAMENT
De dll a dj de 9 a 21 h.
Dv de 9 a 20 h.

Segueix-nos!