TORRE JUSSANA :: Centre de serveis a les associacions

GESTIONAT PER: CAB
GESTIONAT PER:
CAB
Crides de voluntariat

Voluntariat programa Aura Habitat - Aura Fundació

Aura Fundació es va crear l’octubre al 1989. És una entitat sense ànim de lucre, que va néixer primer com a una associació i des del 2004 com a fundació. Ha estat el primer programa de «treball amb suport» a Espanya, pioner en la implantació i desenvolupament d’aquesta metodologia.
La nostra MISSIÓ és “ajudar a millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual mitjançant la inclusió social i laboral” seguint la metodologia “Treball amb Suport”.

Entre els seus molts programes trobem Aura Habitat que es centra en oferir la possibilitat als participants d’Aura Fundació, persones amb discapacitat intel·lectual, de fer una estada en un entorn normalitzat amb joves estudiants universitaris, aprenent a conviure i a fer-se càrrec de les responsabilitats que comporta compartir casa amb altres persones.
S’ofereixen els suports personals i el seguiment proper d’un equip de professionals perquè la persona gestioni les activitats de la vida diària a la seva casa i en la societat, en condicions de benestar i seguretat.

Què busquem

Busquem persones voluntàries que vulguin participar del programa Aura Habitat, experiència única de convivència compartint pis amb persones amb discapacitat intel·lectual amb total autonomia i plena vida laboral.

S'ofereix formació, seguiment professional i vivenda en un pis gran totalment equipat i ben situat a Barcelona compartint habitació amb un altre persona voluntària amb les despeses de lloguer i subministraments pagats. No inclou els costos d'alimentació i oci setmanals valorats en  40€ per persona/setmana.

Es valoren persones flexibles, sociables i amb ganes d'aprendre, que vulguin viure aquesta experiència sota la coordinació professional d'Aura Fundació que gestiona l'espai i les persones participants.

Perfil voluntariat

Persones majors de 18 anys amb sensibilitat amb el col·lectiu de persones amb discapacitat intel·lectual i amb capacitat de conviure i treballar en equip. No ens cal experiència prèvia, sí ganes d’aprendre i viure l’experiència.

Preferiblement cursant estudis de l’àmbit social i amb disponibilitat per les tardes entre setmana.

Ubicació geogràfica

Barri del Putxet, Barcelona.

Dades de contacte

Aura Fundació

Ronda del General Mitre 174

934177667 / 630958726

cristian@aurafundacio.org

Responsable Cristian Burgos

Contacta amb TJ

ADREÇA
Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 30
08035 Barcelona

IMPORTANT
A causa de la COVID-19, per a informació, consultes o sol·licituds d'assessorament cal contactar per telèfon o correu electrònic

Per a accedir presencialment al centre cal sol·licitar cita prèvia a través dels mateixos canals. ​Les sol·licituds d'espai cal fer-les amb la màxima antelació possible i per a grups de no més de 10 persones.

HORARI D'ATENCIÓ AL PÚBLIC
De dll a dj de 10 a 18 h.
Dv de 10 a 15 h.

HORARI D'OBERTURA DE L'EQUIPAMENT
De dll a dj de 9 a 21 h.
Dv de 9 a 20 h.

Segueix-nos!