TORRE JUSSANA :: Centre de serveis a les associacions

GESTIONAT PER: CAB
GESTIONAT PER:
CAB
Crides de voluntariat

Voluntaris/es per activitats de reforç escolar i lleure amb infants i adolescents - Casal dels Infants

Descripció de l’entitat: El Casal dels Infants és una entitat sense ànim de lucre que des de fa més de 30 anys treballa per acompanyar a infants, joves i famílies en situació de desavantatge social per millorar la igualtat d’oportunitats per a tothom. Desenvolupem projectes socioeducatius als barris de Sant Adrià del Besòs, Santa Coloma, Badalona, Barcelona (Raval i Besòs) i Girona (Salt).

Activitat a realitzar i dedicació: Cerquem persones voluntàries que vulguin participar en activitats de lleure i reforç escolar, amb infants de 3 a 12 anys i adolescents de 12 a 16. Les activitats es duen a terme de dilluns a divendres per les tardes, pel que demanem un compromís mínim d’un dia a la setmana, durant mínim tres mesos. Les activitats es duen a terme a Sant Adrià del Besòs, Santa Coloma, Badalona i Barcelona (La Mina).

Tasques: Les activitats que es porten a terme són l’acompanyament en activitats lúdiques, tallers i activitats esportives, i el suport a activitats de reforç escolar i/o espai de deures, a banda de treballar i estimular el seu aprenentatge i motivació per l’estudi. Es treballa l’educació en valors i competències d’una manera transversal. Els voluntaris/es acompanyaran a l’educador responsable del grup en la preparació, organització i execució de les activitats. Els voluntaris formaran part de l’equip educatiu dels projectes pel que, a més de l’acompanyament i el suport, podran implicar-se, proposar, programar i dinamitzar activitats i els diferents grups d’infants. Els voluntaris esdevenen figures referents positives pels infants i les seves famílies.

Perfil del/la voluntari/a: Cerquem persones amb motivació per acompanyar a infants i/o adolescents en situació de desavantatge social i les seves famílies. Cerquem persones dinàmiques, creatives, autònomes i amb capacitat per treballar en equip. Imprescindible per tasques de reforç escolar nivell alt de Català parlat i escrit. No és necessària experiència però es valorarà coneixement i/o estudis relacionats amb el món de l’educació (educació social, Integració social, monitor/a de lleure, Pedagogia, etc.). L’entitat realitzarà una entrevista prèvia on es concretarà la disponibilitat i la zona geogràfica (barris on tenim presència) de fàcil accés pel voluntari/a.

Contacte: Per apuntar-vos a la crida o bé rebre més informació podeu enviar un correu electrònic a voluntariat@casaldelsinfants.org o bé trucar al 93 317 00 13.

Contacta amb TJ

ADREÇA
Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 30
08035 Barcelona

IMPORTANT
A causa de la COVID-19, per a informació, consultes o sol·licituds d'assessorament cal contactar per telèfon o correu electrònic

Per a accedir presencialment al centre cal sol·licitar cita prèvia a través dels mateixos canals. ​Les sol·licituds d'espai cal fer-les amb la màxima antelació possible i per a grups de no més de 10 persones.

HORARI D'ATENCIÓ AL PÚBLIC
De dll a dj de 10 a 18 h.
Dv de 10 a 15 h.

HORARI D'OBERTURA DE L'EQUIPAMENT
De dll a dj de 9 a 21 h.
Dv de 9 a 20 h.

Segueix-nos!