TORRE JUSSANA :: Centre de serveis a les associacions

GESTIONAT PER: CAB
GESTIONAT PER:
CAB
Crides de voluntariat

Talleristes sensibilització canvi climàtic - Associació Sociocultural La Formiga

Qui som

L’Associació Sociocultural La Formiga és una associació sense afany de lucre que va néixer l'any 2000 a Barcelona per cobrir noves necessitats relacionades amb l'arribada a Catalunya de persones nouvingudes d’orígens i realitats molt diverses.

Busquem

Voluntaris/es per dissenyar i impartir un taller trimestral en català sobre sensibilització contra el canvi climàtic per a joves nouvinguts.

Aquest taller s’emmarca dins del projecte CALA (Català i lleure per a adolescents nouvinguts/des), que té com a objectiu afavorir l’èxit educatiu dels i de les adolescents nouvinguts/des a Barcelona i la seva adaptació a la nova societat d'acollida.

El taller es desenvoluparà de gener a abril, una tarda a la setmana al barri de Poble Sec, a la seu de La Formiga (c/ Elkano, 74, 08004 Barcelona).

Requisits

Persones que tinguin interès per la interculturalitat i el fet migratori, que els agradi relacionar-se amb adolescents de diferents orígens.

Coneixements i interès sobre el medi ambient i el canvi climàtic.

Imprescindible certificat de delictes de naturalesa sexual, necessari per realitzar activitats amb menors.

nteressats/des enviar CV al mail projectes@laformiga.org

Contacta amb TJ

ADREÇA
Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 30
08035 Barcelona

IMPORTANT
A causa de la COVID-19, per a informació, consultes o sol·licituds d'assessorament cal contactar per telèfon o correu electrònic

Per a accedir presencialment al centre cal sol·licitar cita prèvia a través dels mateixos canals. ​Les sol·licituds d'espai cal fer-les amb la màxima antelació possible i per a grups de no més de 10 persones.

HORARI D'ATENCIÓ AL PÚBLIC
De dll a dj de 10 a 18 h.
Dv de 10 a 15 h.

HORARI D'OBERTURA DE L'EQUIPAMENT
De dll a dj de 9 a 21 h.
Dv de 9 a 20 h.

Segueix-nos!