TORRE JUSSANA :: Centre de serveis a les associacions

GESTIONAT PER: CAB
GESTIONAT PER:
CAB
Crides de voluntariat

Talleristes sensibilització canvi climàtic - Associació Sociocultural La Formiga

Qui som

L’Associació Sociocultural La Formiga és una associació sense afany de lucre que va néixer l'any 2000 a Barcelona per cobrir noves necessitats relacionades amb l'arribada a Catalunya de persones nouvingudes d’orígens i realitats molt diverses.

Busquem

Voluntaris/es per dissenyar i impartir un taller trimestral en català sobre sensibilització contra el canvi climàtic per a joves nouvinguts.

Aquest taller s’emmarca dins del projecte CALA (Català i lleure per a adolescents nouvinguts/des), que té com a objectiu afavorir l’èxit educatiu dels i de les adolescents nouvinguts/des a Barcelona i la seva adaptació a la nova societat d'acollida.

El taller es desenvoluparà de gener a abril, una tarda a la setmana al barri de Poble Sec, a la seu de La Formiga (c/ Elkano, 74, 08004 Barcelona).

Requisits

Persones que tinguin interès per la interculturalitat i el fet migratori, que els agradi relacionar-se amb adolescents de diferents orígens.

Coneixements i interès sobre el medi ambient i el canvi climàtic.

Imprescindible certificat de delictes de naturalesa sexual, necessari per realitzar activitats amb menors.

nteressats/des enviar CV al mail projectes@laformiga.org

Contacta amb TJ
IMPORTANT: A causa de la crisi sanitària pel COVID-19 i seguint les indicacions municipals, el centre està tancat al públic​, des del passat 16 de març. Tot i això, seguim a disposició de les associacions fent teletreball. Podeu fer-nos arribar les vostres consultes a través dels següents canals:

CORREU ELECTRÒNIC: tjussana@bcn.cat

TELÈFON 932 564 118

HORARI D'ATENCIÓ AL PÚBLIC De dll a dv de 9 a 18 h.
Segueix-nos!