TORRE JUSSANA :: Centre de serveis a les associacions

GESTIONAT PER: CAB
GESTIONAT PER:
CAB
Crides de voluntariat

Referents per a joves que volen estudiar - Punt de Referència

Punt de Referència és una entitat catalana sense ànim de lucre creada l’any 1997. La missió de l’entitat és afavorir la plena integració social, la igualtat d’oportunitats i la millora de la qualitat de vida del jovent tutelat i extutelat en risc d’exclusió social, en el seu procés d’emancipació.

Descripció de la demanda

Busquem referents que acompanyin i guiïn a una persona jove en situació de risc o de vulnerabilitat social que ha decidit cursar estudis post-obligatoris (cicles formatius, PFI, escola d'adults, etc) per acompanyar-la en el seu procés d'emancipació i en la millora de les seves competències socials, emocionals, formatives i laborals.

Tasques

Trobar-te un cop per setmana (durant 6 mesos) amb el o la jove, tant en trobades individuals a l’espai públic com en activitats dirigides. Cuidar el vostre vincle i donar-li suport emocional i també orientació formativa, recomanar-li recursos i donar-li un suport en l’esforç que li demanen els estudis.

Requisits

Persones empàtiques, sociables, dinàmiques i comunicatives, preferiblement entre 35 i 70 anys, motivades en acompanyar a un o una jove en el seu procés cap a l’emancipació. Reforcem la seva trajectòria formativa a través de la mentoria. Es demana un compromís en la durada del projecte i domini del català i el castellà.

Disponibilitat personal

  • 2 hores a la setmana de trobades individuals amb el o la jove.

  • 2 hores de seguiment grupal al mes, al llarg dels sis mesos que dura la relació amb el o la jove.

  • 10 hores de formació inicial de sobre mentoria (forma part del Pla de Voluntariat de Catalunya, certificat per la DGACC, Generalitat de Catalunya).

Data d'inici del voluntariat: 9/11/2019

Data límit d'inscripció a la demanda: 6/11/2019

Per a més informació podeu contactar amb l'entitat a voluntariat@puntdereferencia.org o bé al 93.329.74.27

Contacta amb TJ

ADREÇA
Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 30
08035 Barcelona

IMPORTANT
A causa de la COVID-19, per a informació, consultes o sol·licituds d'assessorament cal contactar per telèfon o correu electrònic

Per a accedir presencialment al centre cal sol·licitar cita prèvia a través dels mateixos canals. ​Les sol·licituds d'espai cal fer-les amb la màxima antelació possible i per a grups de no més de 10 persones.

HORARI D'ATENCIÓ AL PÚBLIC
De dll a dj de 10 a 18 h.
Dv de 10 a 15 h.

HORARI D'OBERTURA DE L'EQUIPAMENT
De dll a dj de 9 a 21 h.
Dv de 9 a 20 h.

Segueix-nos!