TORRE JUSSANA :: Centre de serveis a les associacions

GESTIONAT PER: CAB
GESTIONAT PER:
CAB
Crides de voluntariat

Acompanya un adolescent i actua contra les desigualtats! - AFEV Catalunya

Tens una tarda o un matí lliure a la setmana?

Acompanya un adolescent
i actua contra les desigualtats!

Zing és un projecte de mentoria social i educativa que cerca fomentar el desenvolupament dels joves, concentrant-se sobretot en les seves problemàtiques de fons, augmentant les igualtats d'oportunitats tant educatives com socials.

El voluntariat consisteix en acompanyar durant dues hores a la setmana a un/a adolescent (de 16 a 19 anys) en situació d’exclusió social o que passa per un moment difícil i inicia l’educació secundària post-obligatòria, per motivar-lo, donar-li confiança, fomentar l’autonomia i recolzar-lo al màxim. La sessió d’acompanyament és un espai per compartir, parlar, sortir del barri i fer diferents activitats culturals i educatives, no és un reforç escolar.

La participació implica una formació prèvia obligatòria i sessions de valoració trimestrals. Cada voluntari/ària compta amb el seguiment i assessorament d’un referent professional.

Si t'agrada l'educació i el jovent, no t'ho pensis més!

Diverses universitats valoren aquest compromís a la formació acadèmica.

PERFIL del VOLUNTARIAT: joves estudiants o acabats de graduar de 23 a 35 anys o persones en aquest rang d’edat que no estiguin estudiant.

TEMPORALITAT: Fins a principis de juny de 2020 una tarda a la setmana.

LLOC: Barcelona, Badalona, Vilanova i la Geltrú, Sant Vicenç dels Horts i Montcada i Reixac.

CONTACTE: voluntariat@afev.org / 633 26 46 26

Posa’t en contacte amb nosaltres i et convocarem a una sessió informativa a la nostra oficina o bé inscriu-te directament a les sessions informatives mitjançant aquest enllaç:

https://forms.gle/RyNjNewmKsApoHue6

Per més informació sobre el projecte, consulta la nostra pàgina web (http://entandem.cat) o mira aquest reportatge de TV3 -2 minuts- (https://www.youtube.com/watch?v=1efN7MWvURg) o de l’InfoK https://www.youtube.com/watch?v=wfFJZsoRAiE

Contacta amb TJ

ADREÇA
Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 30
08035 Barcelona

IMPORTANT
A causa de la COVID-19, per a informació, consultes o sol·licituds d'assessorament cal contactar per telèfon o correu electrònic

Per a accedir presencialment al centre cal sol·licitar cita prèvia a través dels mateixos canals. ​Les sol·licituds d'espai cal fer-les amb la màxima antelació possible i per a grups de no més de 10 persones.

HORARI D'ATENCIÓ AL PÚBLIC
De dll a dj de 10 a 18 h.
Dv de 10 a 15 h.

HORARI D'OBERTURA DE L'EQUIPAMENT
De dll a dj de 9 a 21 h.
Dv de 9 a 20 h.

Segueix-nos!