TORRE JUSSANA :: Centre de serveis a les associacions

GESTIONAT PER: CAB
GESTIONAT PER:
CAB
Crides de voluntariat

Acompanyament emocional - Associació AFIBROCAT

Àmbit: persones amb Fibromialgia i Síndrome de Fatiga Crònica

Descripció: Afibrocat és una entitat sense ànim de lucre, destinada a l’acolliment de persones amb Fibromiàlgia i Fatiga Crònica mitjançant teràpies alternatives i xerrades relacionades amb la malaltia i així millorar la seva qualitat de vida i la dels seus familiars.

Necessitem 1 persona voluntària que pugui fer un acompanyament emocional, preferiblement, els divendres tarda ( per disponibilitat d’espai) a persones amb Fibromialgia i Síndrome de Fatiga Crònica

Requeriments: Formació en l’àmbit de l’acompanyament emocional; Escolta activa; Empatia; Iniciativa i autonomia, Comunicació interpersonal; Saber estar; Flexibilitat.

Temps de dedicació: 3-5 hores setmanals. Disponibilitat a concretar amb la persona voluntària, preferiblement els divendres a la tarda ( per disponibilitat d’espai).

Lloc on es fa el voluntariat

Casal d’entitats Mas Guinardó

Adreça: Plaça de Salvador Riera, 2 ( Horta-Guinardó)

Contacte entitat

Les persones interessades contactar amb Montse Marti (Vicepresidenta) al 620902433 o per mail a afibrocat@hotmail.com

Contacta amb TJ
IMPORTANT: A causa de la crisi sanitària pel COVID-19 i seguint les indicacions municipals, el centre està tancat al públic​, des del passat 16 de març. Tot i això, seguim a disposició de les associacions fent teletreball. Podeu fer-nos arribar les vostres consultes a través dels següents canals:

CORREU ELECTRÒNIC: tjussana@bcn.cat

TELÈFON 932 564 118

HORARI D'ATENCIÓ AL PÚBLIC De dll a dv de 9 a 18 h.
Segueix-nos!