TORRE JUSSANA :: Centre de serveis a les associacions

GESTIONAT PER: CAB
GESTIONAT PER:
CAB
Crides de voluntariat

Voluntariat per impartir curs de cuina tradicional per persones en situació de risc d’exclusió social - Associació pel Quart Món (EQMON)

Qui som i què fem?

EQMON, Associació pel Quart Món som una associació sense ànim de lucre que vol donar resposta a les necessitats que tenen les famílies que viuen en situació d’exclusió a la ciutat de Barcelona, en l’anomenat Quart Món.

Formació pel 4t Món és un projecte que es basa en la iniciació a un procés d’inserció sociolaboral a partir d’una oferta formativa en tres temàtiques pràctiques i un acompanyament individualitzat dels usuaris. Aquesta oferta formativa consisteix en una formació basada en tres itineraris de formació: un curs de neteja en empreses i cura de la llar; un curs de costura; i un curs de cuina tradicional. Els tres itineraris estan orientats a aportar els coneixements essencials per desenvolupar-se professionalment en aquestes professions.

Voluntariat com a tallerista de cuina tradicional

Activitat: Cerquem un/a tallerista voluntària per impartir classes de cuina tradicional a un grup de persones en situació de risc d’exclusió social els dimecres de 10.00 a 13.00h. L’objectiu és formar-les en la introducció a la cuina bàsica mitjançant la compra en els diferents establiments alimentaris i ensenyar-los com fer la tria d’aliments, a conèixer les diferents tècniques, fins arribar a l’elaboració final dels plats.

Durada: 3 mesos prorrogables.

Dies i horari: Dimecres de 10.00 a 13.00 hores

Lloc de realització: Barcelona Eixample Esquerra.

Podeu contactar directament a través del mail formacio@eqmon.org o bé per telèfon al 693.704.919 (Gemma).

Contacta amb TJ
Tel. 932 564 118

HORARI D'ATENCIÓ AL PÚBLIC:
De dll a dv de 9 a 18 h.

HORARI D'OBERTURA DE l'EQUIPAMENT
De dll a dj de 9 a 21 h. Dv de 9 a 20 h.

tjussana@bcn.cat

Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 30
Segueix-nos!