TORRE JUSSANA :: Centre de serveis a les associacions

GESTIONAT PER: CAB
GESTIONAT PER:
CAB
Crides de voluntariat

Necessitem voluntaris/es per diferents àrees - Associació Bona Voluntat en Acció

Descripció de l’entitat: Bona Voluntat en Acció es una Associació sense ànim de lucre, fundada el 1997, que treballa per la inserció social i laboral de persones en risc d'exclusió social de persones del barri del Poble-sec i rodalies. Som una entitat basada en el voluntariat social, on les persones voluntàries realitzen la major part de les tasques dels programes de l'entitat: taller laboral, formació, preparació i repartiment d'aliments, reforç escolar, etc.

Voluntaris/es per l’àrea d’Alimentació

Dijous de 16 a 19h: Necessitem voluntaris/es per repartir els lots d’aliments als nostres usuaris/es en risc d’exclusió social.

 

Voluntaris/es pel Taller d'Inserció Laboral

Dilluns i/o dijous de 9.30 a 12.30h

A Bona Voluntat en Acció necessitem voluntaris/es pel taller laboral, és una activitat en la qual acudeixen persones de diferents orígens, històries i dificultats (l’idioma, la tecnologia, la pobresa...), els dilluns i dijous pel matí a fer la recerca de feina.

Al taller cada voluntari/a es reuneix amb 2/ 3 usuaris/es i els dóna suport a la recerca de feina, els hi ensenya a utilitzar els mitjans (pàgines webs, e-mails..), els guia i els aconsella.

 

Voluntaris/es pel Reforç escolar

Divendres de 16 a 17h E.S.O. i/o de 17.15 a 18.45h Primària

Necessitem voluntaris/es per ajudar als nens/es de Primària i/o als nois i noies d'ESO amb necessitat de suport escolar. Els voluntaris/es de l'E.S.O. han de tenir coneixements de matemàtiques i llengua catalana. Els nostres nens/es i joves procedeixen de famílies en perill d'exclusió; social i conformen un grup amb una gran diversitat cultural.

 

Voluntaris/es per Classes de Castellà

Dimarts i/o Divendres de 11 a 12.30h

Busquem un/a voluntari/a per donar classes de Castellà als nostres usuaris/es. Persones que vulguin col.laborar 1h 30' tots els dimarts i/o divendres al matí de 11 a 12.30h. L'objectiu de les classes es millorar el seu nivell de Castellà per què tinguin més possibilitats de trobar feina.

Per a més informació contactar amb Mercè i enviar un cv a voluntariat@bonavoluntat.org o via el 931926260.

Contacta amb TJ
Tel. 932 564 118

HORARI D'ATENCIÓ AL PÚBLIC:
De dll a dv de 9 a 18 h.

HORARI D'OBERTURA DE l'EQUIPAMENT
De dll a dj de 9 a 21 h. Dv de 9 a 20 h.

tjussana@bcn.cat

Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 30
Segueix-nos!