TORRE JUSSANA :: Centre de serveis a les associacions

GESTIONAT PER: CAB
GESTIONAT PER:
CAB
Crides de voluntariat

Voluntariat periodisme i comunicació - Fundació Aroa

Qui som i què fem?

Fundació Aroa vam néixer l’any 2003 amb el propòsit de fer efectiu el dret humà a la salut des d’una perspectiva holística, integral i feminista. Som un equip multidisciplinari, amb especialistes en medicina, psicologia, educació social i pedagogia, i comptem també amb el suport imprescindible de persones voluntàries. La nostra activitat es desenvolupa a través de la prevenció, l’atenció directa a persones amb trastorns psicosocials, la recerca, i la incidència política des del nivell local i fins a l’internacional. Treballem als següents àmbits: COMUNITAT, INFÀNCIA I ADOLESCÈNCIA, DONES I PERSONES GRANS. Volem contribuir a un món més equitatiu i just, on es respecti i valori la diversitat i la dignitat de cada persona.

Voluntariat Periodisme i Comunicació

Activitat: redacció i posterior distribució (mitjans de comunicació propis i d’altres) de materials relatius a les activitats i els projectes de l’entitat, com documents, notes de premsa, articles, reportatges, etc., ja sigui a través de llistes de correu electrònic, les pàgines web de la Fundació Aroa i les xarxes digitals com Twitter, Facebook, etc.

Perfil: persona amb llicenciatura en periodisme o expertesa en redacció de textos i comunicació, amb perspectiva de gènere. Imprescindible nivell avançat de català i es valoraran els coneixements d’anglès. Amb capacitat per treballar de manera autònoma i en equip, i sensibilitat vers els projectes d’incidència social per a la millora de la qualitat de vida de persones en situació de vulnerabilitat i l’impuls de la transformació social col·lectiva.

Durada: estable.

Dies i horari: a partir de 4 hores a la setmana a concretar amb la persona, en horari de matí o tarda.

Lloc de realització: Barcelona centre (barri Sagrada Família).

SI ET MOTIVA LA CRIDA I TENS EL PERFIL, demana una entrevista personal:

Escrivint un correu electrònic i adjuntant el teu CV a voluntariat@fundacioaroa.org

O trucant al 669 05 75 40

Contacta amb TJ
Tel. 932 564 118

HORARI D'ATENCIÓ AL PÚBLIC:
De dll a dv de 9 a 18 h.

HORARI D'OBERTURA DE l'EQUIPAMENT
De dll a dj de 9 a 21 h. Dv de 9 a 20 h.

tjussana@bcn.cat

Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 30
Segueix-nos!