TORRE JUSSANA :: Centre de serveis a les associacions

GESTIONAT PER: CAB
GESTIONAT PER:
CAB
Crides de voluntariat

Voluntariat secretaria i administració - Fundació Aroa

Qui som i què fem?

Fundació Aroa vam néixer l’any 2003 amb el propòsit de fer efectiu el dret humà a la salut des d’una perspectiva holística, integral i feminista. Som un equip multidisciplinari, amb especialistes en medicina, psicologia, educació social i pedagogia, i comptem també amb el suport imprescindible de persones voluntàries. La nostra activitat es desenvolupa a través de la prevenció, l’atenció directa a persones amb trastorns psicosocials, la recerca, i la incidència política des del nivell local i fins a l’internacional. Treballem als següents àmbits: COMUNITAT, INFÀNCIA I ADOLESCÈNCIA, DONES I PERSONES GRANS. Volem contribuir a un món més equitatiu i just, on es respecti i valori la diversitat i la dignitat de cada persona.

Voluntariat Secretaria i Administració

Activitat: gestió de l’agenda i el correu electrònic genèric i els correus específics de les diferents àrees de l’entitat, atenció telefònica, organització i emmagatzematge de documentació, actualització i registre de llistes de participants a les activitats, suport a actes i esdeveniments, coordinació amb l’àrea de comptabilitat, etc. En funció del perfil de la persona, s’assignarà a l’àrea de secretaria general de l’entitat o a algun dels projectes específics de la mateixa.

Perfil: persones amb formació i experiència en tasques de secretaria i administració, amb un nivell alt del paquet office (word, excel i power point), control de les xarxes socials i els sistemes d’arxiu. Imprescindible nivell avançat de català i es valoraran els coneixements d’anglès. Cerquem una persona compromesa, autònoma i resolutiva, que se senti identificada amb els valors i la missió de la Fundació Aroa.

Durada: estable.

Dies i horari: a partir de 4 hores a la setmana a concretar amb la persona, en horari de matí o tarda.

Lloc de realització: Barcelona centre (barri Sagrada Família).

SI ET MOTIVA LA CRIDA I TENS EL PERFIL, demana una entrevista personal:

Escrivint un correu electrònic i adjuntant el teu CV a voluntariat@fundacioaroa.org

O trucant al 669 05 75 40

Contacta amb TJ
Tel. 932 564 118

HORARI D'ATENCIÓ AL PÚBLIC:
De dll a dv de 9 a 18 h.

HORARI D'OBERTURA DE l'EQUIPAMENT
De dll a dj de 9 a 21 h. Dv de 9 a 20 h.

tjussana@bcn.cat

Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 30
Segueix-nos!