TORRE JUSSANA :: Centre de serveis a les associacions

GESTIONAT PER: CAB
GESTIONAT PER:
CAB
Crides de voluntariat

Voluntariat programa salut comunitària - Fundació Aroa

Qui som i què fem?

Fundació Aroa vam néixer l’any 2003 amb el propòsit de fer efectiu el dret humà a la salut des d’una perspectiva holística, integral i feminista. Som un equip multidisciplinari, amb especialistes en medicina, psicologia, educació social i pedagogia, i comptem també amb el suport imprescindible de persones voluntàries. La nostra activitat es desenvolupa a través de la prevenció, l’atenció directa a persones amb trastorns psicosocials, la recerca, i la incidència política des del nivell local i fins a l’internacional. Treballem als següents àmbits: COMUNITAT, INFÀNCIA I ADOLESCÈNCIA, DONES I PERSONES GRANS. Volem contribuir a un món més equitatiu i just, on es respecti i valori la diversitat i la dignitat de cada persona.

Voluntariat Acollides i Suport Programa Salut Comunitària

Activitat: acollides a les persones que participen als grups de Salut Comunitària de l’entitat (Respiració i Relaxació, Mandales, Vincles) i suport presencial a les professionals referents durant les sessions. La persona voluntària realitzarà entrevistes de detecció de situacions de risc psicosocial i es coordinarà amb l’equip referent del programa per al disseny i seguiment dels itineraris individualitzats de les persones beneficiàries. També realitzarà tasques de gestió de l’assistència i recollida d’indicadors dels grups.

Perfil: persona llicenciada en psicologia, treball social, infermeria, medicina... Es precisa que el voluntariat tingui un enfocament integratiu, holístic i humanista de la salut, amb perspectiva de gènere. Necessitem persones amb experiència i recursos per a la realització d’entrevistes de valoració de l’estat de salut biopsicosocial de les persones, així com habilitats per a la definició d’itineraris de suport i millora del benestar i promoció de l’autocura.

Durada: estable.

Dies i horari: a partir de 4 hores a la setmana a concretar amb la persona, en horari de matí o tarda.

Lloc de realització: Barcelona centre (barri Sagrada Família).

SI ET MOTIVA LA CRIDA I TENS EL PERFIL, demana una entrevista personal:

Escrivint un correu electrònic i adjuntant el teu CV a voluntariat@fundacioaroa.org

 trucant al 669 05 75 40

Contacta amb TJ
Tel. 932 564 118

HORARI D'ATENCIÓ AL PÚBLIC:
De dll a dv de 9 a 18 h.

HORARI D'OBERTURA DE l'EQUIPAMENT
De dll a dj de 9 a 21 h. Dv de 9 a 20 h.

tjussana@bcn.cat

Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 30
Segueix-nos!