TORRE JUSSANA :: Centre de serveis a les associacions

GESTIONAT PER: CAB
GESTIONAT PER:
CAB
Crides de voluntariat

Voluntari/a per acompanyar infants, joves o adults en situació d'exclusió social - Amics del Moviment Quart Món Catalunya

Descripció: Som una entitat de voluntariat sense ànim de lucre que acompanya famílies d’origen galaicoportuguès en el seu procés d’inclusió social. Portem a terme activitats d'acompanyament escolar amb infants i joves, les tardes de dilluns a divendres al Clot i la Verneda-la Pau. De lleure els dissabtes matí al Clot i Torre Baró. D'alfabetització els matins al Clot.

Demanda: Necessitem persones motivades en la formació, amb capacitat de transmetre hàbits i habilitats i coneixements a infants, adolescents i adults. Persones empàtiques, flexibles i compromeses.

Perfil: Persones - majors d'edat - motivades per acompanyar infants, joves o adults amb problemàtica socioeconòmica. Imprescindible parlar català i/o castellà. Imprescindible que pugui mantenir el compromís fins al juliol 2020.

Dedicació: Una o dues tardes o matins de dilluns a divendres o matins de dissabte cada quinze dies. Una vegada al trimestre el matí de dissabte per avaluar.

Possibilitat de signar convenis de pràctiques.

Contacta amb TJ
Tel. 932 564 118

HORARI D'ATENCIÓ AL PÚBLIC:
De dll a dv de 9 a 18 h.

HORARI D'OBERTURA DE l'EQUIPAMENT
De dll a dj de 9 a 21 h. Dv de 9 a 20 h.

tjussana@bcn.cat

Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 30
Segueix-nos!