TORRE JUSSANA :: Centre de serveis a les associacions

GESTIONAT PER: CAB
GESTIONAT PER:
CAB
Crides de voluntariat

Et mulles per l’esclerosi múltiple el diumenge 14 de juliol? - Fundació Esclerosi Múltiple

Més de 600 piscines arreu de Catalunya celebraran el Mulla’t el diumenge 14 de juliol i perquè sigui un èxit, ens agradaria poder comptar amb unes hores del teu temps. L’objectiu és conscienciar

tothom sobre l’esclerosi múltiple, recaptar fons per lluitar contra la malaltia i gaudir formant part d’un acte solidari amb els teus.

Què és l’Esclerosi Múltiple?

L’Esclerosi Múltiple és una malaltia neurològica crònica del sistema nerviós central. És la segona causa de discapacitat en persones joves, no en coneixem la causa i avui encara no té cura. Només a Catalunya afecta a més de 9000 persones, 3 de cada 4 són dones, es diagnostica entre els 20 i els 40 anys i els seus principals símptomes són la fatiga, trastorns visuals i cognitius i dificultats de mobilitat .

Qui som?

La Fundació Esclerosi Múltiple va néixer fa 30 anys a Barcelona i és una entitat privada sense afany de lucre. Treballem amb l’objectiu d’aturar l’impacte de la malaltia en la vida diària de les persones i el seu entorn.

El Mulla’t

El Mulla’t és una acció de reconeixement a una malaltia que pels seus símptomes i les seves formes variables molts cops és invisible.

Aquest any centrarem els esforços en conscienciar a la societat sobre els anomenats símptomes invisibles, que sovint passen desapercebuts tot i afectar més directament al benestar i a la qualitat de vida de les persones que conviuen amb l’esclerosi múltiple.

Com pots ajudar-nos a dinamitzar una piscina?

Participar al Mulla’t és molt fàcil!

Busca una piscina que participi al Mulla’t a prop de casa teva.

Inscriu-te com a voluntari/a a mullat.fem.es/participa/voluntaris

Anima a la gent a nedar metres solidaris, ofereix informació sobre l’esclerosi múltiple i ajuda’ns a recaptar fons amb els nostres articles solidaris.

Un cop acabada la teva tasca podràs seguir gaudint de la piscina!

Pots consultar les piscines a mullat.fem.es/activitats o enviant-nos un e-mail a jlazaro@fem.es

Tens alguna idea per mullar-te?

Si se t’acudeix alguna manera de col·laborar, explica’ns com t’agradaria mullar-te per l’esclerosi múltiple escrivint-nos un e-mail a jlazaro@fem.es

Contacta amb TJ
Tel. 932 564 118

HORARI D'ATENCIÓ AL PÚBLIC:
De dll a dv de 9 a 18 h.

HORARI D'OBERTURA DE l'EQUIPAMENT
De dll a dj de 9 a 21 h. Dv de 9 a 20 h.

tjussana@bcn.cat

Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 30
Segueix-nos!