TORRE JUSSANA :: Centre de serveis a les associacions

GESTIONAT PER: CAB
GESTIONAT PER:
CAB
Crides de voluntariat

Voluntariat d'estiu (Tarragona) - Fundació Catalana per a la Paràlisi Cerebral

Entitat i Filosofia

La Fundació té per finalitat la promoció, organització i realització de tota classe d’activitats encaminades a l’ajut a les persones afectades de paràlisi cerebral i altres discapacitats afins perquè, des del moment del seu naixement fins al final de la seva vida, obtinguin el màxim grau d’autonomia personal i d’integració social i laboral.

Des de l’any 1999, la nostra entitat ha desenvolupat programes dedicats a l’atenció de persones afectades de paràlisi cerebral i les seves famílies.

“Vacances Vacances” és un espai de oci inclusiu, agradable, relaxat i divertit on es facilitin relacions interpersonals entre persones afectades de paràlisi cerebral i persones sense discapacitat.

Perfil del Voluntari: Persones responsables, compromeses, comunicatives i amb ganes d’aprendre coses noves...

Indicat per: Joves a partir de 18 anys, per col·laborar en les activitats de acompanyament , activitats lúdiques i activitats d’estiu per persones amb Paràlisi Cerebral. “Vacances Vacances” es basa en una convivència intensiva de 24 hores on TOTS els participants s'involucren al 100% en TOTES les activitats a realitzar, sigui quina sigui la seva condició.

Municipi: Tarragona, Calafell a l’Alberg Artur Martorell. (Sortida i arribada des de Barcelona, Carrer Llull 163 a Poblenou)

Tipus: Vacances de Estiu

Període de voluntariat: 05/08/2019 a 11/08/2019

Límit d’inscripció: 10/07/2019

Formació: 05/08/2019 -10:00 a les 13:00 abans de la sortida cap a l’alberg.

Contacta amb TJ
Tel. 932 564 118

HORARI D'ATENCIÓ AL PÚBLIC:
De dll a dv de 9 a 18 h.

HORARI D'OBERTURA DE l'EQUIPAMENT
De dll a dj de 9 a 21 h. Dv de 9 a 20 h.

tjussana@bcn.cat

Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 30
Segueix-nos!