TORRE JUSSANA :: Centre de serveis a les associacions

GESTIONAT PER: CAB
GESTIONAT PER:
CAB
Crides de voluntariat

GR 16-18: Mentoria a través de la fotografia - Punt de Referència

Punt de Referència és una entitat catalana sense ànim de lucre creada l’any 1997 per oferir acompanyament i suport als nois i noies que surten dels centres de protecció de menors i han d’emprendre la seva vida adulta.  

Descripció de la demanda

GR 16-18: Art per afrontar l’emancipació és un projecte de mentoria grupal a través de la fotografia que posa l'atenció en un moment clau en la vida dels joves acollits en centres de protecció, els dos anys abans de la majoria d’edat.

Busquem persones de 25 a 30 anys, amb interès i coneixements previs de fotografia, disposades a compartir sabers sobre aquesta disciplina i acompanyar en el procés d’aprenentatge i creixement a joves acollits en centres de protecció. Aquest procés d’acompanyament serà guiat i acompanyat, per la tècnica responsable del projecte.

Les tasques seran acompanyar i guiar als joves d’entre 16 i 18 anys assignats a millorar les seves competències personals, emocionals i socials, amb l’aprenentatge de la fotografia com a vehicle per a la construcció d’un vincle de confiança. Prèviament cal passar per un procés de selecció, autoritzar a l’entitat a tramitar el certificat negatiu de delictes de naturalesa sexual i assistir a una formació de quatre hores prèvia a l'inici de les sessions grupals.

Requisits

Persones empàtiques, sociables, dinàmiques i comunicatives, entre 25 i 30 anys, amb plena disponibilitat i possibilitat de compromís de participació durant els 9 mesos de projecte. Persones capaces de connectar amb jovent adolescent d’origen divers, amb interès i coneixements sobre fotografia i ganes d’acompanyar a un/a jove a millorar les seves oportunitats d'emancipació.

Disponibilitat personal

Dues hores els dijous a la tarda (de 17-19h), 4h de preparació inicial i 1h de seguiment presencial al mes amb la tècnica del projecte. Des del mes d’octubre de 2019 al juny de 2020.

Data d'inici del voluntariat: 17/10/2019

Data límit d'inscripció a la demanda: 11/10/2019

Per a més informació podeu contactar amb l'entitat a voluntariat@puntdereferencia.org o bé al 93.329.74.27

Contacta amb TJ
Tel. 932 564 118

HORARI D'ATENCIÓ AL PÚBLIC:
De dll a dv de 9 a 18 h.

HORARI D'OBERTURA DE l'EQUIPAMENT
De dll a dj de 9 a 21 h. Dv de 9 a 20 h.

tjussana@bcn.cat

Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 30
Segueix-nos!