TORRE JUSSANA :: Centre de serveis a les associacions

GESTIONAT PER: CAB
GESTIONAT PER:
CAB
Crides de voluntariat

Voluntariat d’Estiu - Associació Social Gabella

Monitor/a de menjador amb infants de 3 a 14 anys

Associació Social Gabella i Fundació Escó

El Casal acull infants d'entre 3 i 14 anys del barri del Raval i Gòtic de Barcelona. Les activitats són les pròpies d'un casal (jocs, danses i cançons, tallers, excursions, piscina, etc.) El Casal està dividit en 4 quinzenes (1a quinzena: 1 al 12 juliol / 2a quinzena: 15 al 26 juliol / 3a quinzena: 29 juliol al 9 d'agost / 4a quinzena: 12 al 23 agost) Demanem el compromís per a una d'elles. L'horari dels infants és de 9,30h a 16,30h. L'horari dels monitors del menjador és de 12 a 16h. Imprescindible fer una jornada de formació amb anterioritat a iniciar l'activitat (pendent de confirmar horaris).

Busquem voluntaris i voluntàries majors de 16 anys, actius/ves, responsables, que els agradi treballar amb infants, que vulguin participar en un servei educatiu de forma seriosa i compromesa, amb actitud respectuosa, amable, capacitat d'escolta i de treball. Es valorarà tenir experiència amb infants i/o el Carnet de Monitor/a de Lleure. Imprescindible tenir el Certificat Negatiu de Delictes Sexuals.

Enviar correu electrònic a gabella.sotsdir@maristes.cat

 

Voluntaris de casal d’estiu amb nens i nenes de 3 a 14 anys

Associació Social Gabella i Fundació Escó

El Casal acull infants d'entre 3 i 14 anys del barri del Raval i Gòtic de Barcelona. Les activitats són les pròpies d'un casal (jocs, danses i cançons, tallers, excursions, piscina, etc.) El Casal està dividit en 4 quinzenes (1a quinzena: 1 al 12 juliol / 2a quinzena: 15 al 26 juliol / 3a quinzena: 29 juliol al 9 d'agost / 4a quinzena: 12 al 23 agost). Demanem el compromís per a una d'elles. L'horari dels infants és de 9,30h a 16,30h i el dels monitors/es de 9h a 17h, de dilluns a divendres. Imprescindible fer una jornada de formació amb anterioritat a iniciar l'activitat (pendent de confirmar horaris).

Busquem voluntaris i voluntàries majors de 18 anys, actius/ves, responsables, que els agradi treballar amb infants, que vulguin participar en un servei educatiu de forma seriosa i compromesa, amb actitud respectuosa, amable, capacitat d'escolta i de treball. Es valorarà tenir experiència amb infants i/o el Carnet de Monitor/a de Lleure. Imprescindible tenir el Certificat Negatiu de Delictes Sexuals.

Enviar correu electrònic a gabella.sotsdir@maristes.cat

Contacta amb TJ
Tel. 932 564 118

HORARI D'ATENCIÓ AL PÚBLIC:
De dll a dv de 9 a 18 h.

HORARI D'OBERTURA DE l'EQUIPAMENT
De dll a dj de 9 a 21 h. Dv de 9 a 20 h.

tjussana@bcn.cat

Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 30
Segueix-nos!