TORRE JUSSANA :: Centre de serveis a les associacions

GESTIONAT PER: CAB
GESTIONAT PER:
CAB
Crides de voluntariat

Voluntariat de sensibilització a escoles " Cursa contra la fam - Acció Contra la Fam

T’agradaria fer un voluntariat a escoles i ajudar a lluitar contra la desnutrició infantil?

La Cursa contra la Fam és una campanya internacional, educativa, solidària i esportiva que reuneix alumnes en un projecte solidari i amb un objectiu: que cap nen del món mori de fam.

Les persones voluntàries ens ajuden a anar a escoles per impartir sessions de sensibilització on s’explica a infants i joves el problema de la desnutrició, les seves causes, conseqüències i les solucions que hi ha per combatre-la.

Posteriorment, els infants han de trobar “patrocinadors” que solen ser familiars que fan una petita donació per cada volta que faci l’infant el dia de la cursa (al maig). Així no només sensibilitzem els petits però també aprenen a explicar la problemàtica als familiars propers amb les seves paraules.

Qui? Persones solidàries, conscienciades amb la fam i la desnutrició al món i compromeses amb l’educació en valors com la igualtat, la justícia i el respecte als Drets Humans.

Quan? Es pot col·laborar tants dies com es vulgui durant els mesos de març, abril i maig. Les sensibilitzacions es fan entre setmana en horari lectiu escolar i la disponibilitat hauria de ser durant tot un dia, o bé de matins fins les 14h o de tardes de 15 a 17h.

On? El lloc dependrà de la ubicació de la escola i la teva disponibilitat. La majoria d’escoles inscrites a la cursa són de Barcelona però en tenim arreu de Catalunya. La nostra oficina, on farem la formació, es troba al carrer Diputació, 180.

Com? A finals de febrer farem una formació amb les persones interessades en ser voluntàries per explicar amb més deteniment les funcions i el funcionament del voluntariat. Durant les sensibilitzacions estaràs acompanyada en tot moment d’una persona de l’organització i tindràs a la teva disposició una guia amb les activitats i metodologies detallades.

Contacte: pots enviar tots els teus dubtes a xmarimon@accioncontraelhambre.org

Pots trobar més informació del projecte a www.carreracontraelhambre.org

Contacta amb TJ
Tel. 932 564 118

HORARI PER A CONSULTES PRESENCIALS I PER TELÈFON
De dll a dv de 9 a 18 h.

HORARI D'OBERTURA DE l'EQUIPAMENT
De dll a dj de 9 a 21 h. Dv de 9 a 20 h.

tjussana@bcn.cat

Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 30
Segueix-nos!