TORRE JUSSANA :: Centre de serveis a les associacions

GESTIONAT PER: CAB
GESTIONAT PER:
CAB
Crides de voluntariat

Acompanya una persona jove i actua contra les desigualtats! - AFEV

Tens una tarda lliure a la setmana?

Acompanya una persona jove i actua contra les desigualtats!  

enTàndem és un projecte de mentoria social i educativa que consisteix en fer un acompanyament individual durant dues hores a la setmana entre una persona voluntària i una persona jove (de 15 a 18 anys) que està a les portes d’entrar a la universitat per motivar-la durant aquest procés d’acabar l’ESO i el batxillerat, començar la universitat i no abandonar. 

Treballem per fomentar el desenvolupament integral dels joves, que es troben en una situació de vulnerabilitat, exclusió social o que passen per un moment difícil, concentrant-nos sobretot en les seves problemàtiques de fons, augmentant les igualtats d'oportunitats tant educatives com socials amb un enfoc especial en l'orientació acadèmico-professional.

La mentoria és un espai per compartir, parlar, donar confiança, sortir del barri, fer diferents activitats culturals i educatives, fomentar l’autonomia i recolzar al màxim a la persona que acompanyes. No és un reforç escolar.

La participació implica una formació prèvia obligatòria i sessions de valoració trimestrals. Cada voluntari/ària compta amb el seguiment i assessorament d’un referent professional.
Si t'agrada l'educació i els joves, no t'ho pensis més!

Diverses universitats valoren aquest compromís a la formació acadèmica.

Perfil del voluntariat: joves estudiants o acabats de graduar de 20 a 30 anys.
Temporalitat: De març a desembre de 2019, una tarda a la setmana.
Lloc: Besòs, la Verneda i Zona Nord (Torre Baró i Ciutat Meridiana).

Contactevoluntariat@afev.org / 633 26 46 26
Posa’t en contacte amb nosaltres i et convocarem a una sessió informativa a la nostra oficina o bé inscriu-te directament a les sessions informatives mitjançant aquest enllaç: https://goo.gl/forms/fHfLWBBM1JQuBTNY2

Per més informació sobre el projecte, consulta la nostra pàgina web (http://entandem.cat) o mira aquest reportatge de TV3 -2 minuts-  (https://www.youtube.com/watch?v=1efN7MWvURg) o de l’InfoK https://www.youtube.com/watch?v=wfFJZsoRAiE

Contacta amb TJ
Tel. 932 564 118

HORARI PER A CONSULTES PRESENCIALS I PER TELÈFON
De dll a dv de 9 a 18 h.

HORARI D'OBERTURA DE l'EQUIPAMENT
De dll a dj de 9 a 21 h. Dv de 9 a 20 h.

tjussana@bcn.cat

Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 30
Segueix-nos!