TORRE JUSSANA :: Centre de serveis a les associacions

GESTIONAT PER: CAB
GESTIONAT PER:
CAB
Crides de voluntariat

Diversos voluntariats - Bona Voluntat en Acció

Descripció de l’entitat: Bona Voluntat en Acció es una Associació sense ànim de lucre, fundada el 1997, que treballa per la inserció social i laboral de persones en risc d'exclusió social de persones del barri del Poble-sec i rodalies. Som una entitat basada en el voluntariat social, on les persones voluntàries realitzen la major part de les tasques dels programes de l'entitat: taller laboral, formació, preparació i repartiment d'aliments, i reforç escolar.

Voluntaris/es pel Taller d'Inserció Laboral

Dilluns  i/o dijous de 9.30 a 12.30h

A Bona Voluntat en Acció necessitem voluntaris/es pel taller laboral, és una activitat en la qual acudeixen persones usuaries de la nostra entitat, de diferents orígens, històries i dificultats (idioma, tecnologia, pobresa...)  a aprendre com fer la recerca de feina. En el taller cada voluntari/a treballa amb 2/3 persones usuaries i els dóna suport en la recerca de feina, els hi ensenya a utilitzar els mitjans (pàgines web, e-mails,...), els guia i els aconsella.

Voluntaris/es pel Reforç escolar

Divendres de 16 a 17h E.S.O. i de 17.15 a 18.45h Primària

Necessitem voluntaris/es per  ajudar als nens de Primària i/o als nois i noies d'ESO amb necessitat de suport escolar. Els voluntaris de E.S.O. han de tenir coneixements de matemàtiques i llengua catalana. Els nostres nens/es i joves procedeixen de famílies en perill d'exclusió; social i conformen un grup amb una gran diversitat cultural.

 Per a més informació contactar amb Mercè i enviar un cv a voluntariat@bonavoluntat.org o via el 931 926 260.

Contacta amb TJ
Tel. 932 564 118

HORARI PER A CONSULTES PRESENCIALS I PER TELÈFON
De dll a dv de 9 a 18 h.

HORARI D'OBERTURA DE l'EQUIPAMENT
De dll a dj de 9 a 21 h. Dv de 9 a 20 h.

tjussana@bcn.cat

Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 30
Segueix-nos!